Strigăt de durere! O mamă cere ajutorul pentru a-și putea salva fetița în vârstă de 8 luni

Corina a fost un copil foarte dorit de părinții săi. Bucuria acestora a fost însă umbrită de un mare necaz. La nașterea fetiței, familia a primit o veste cruntă, medicii i-au anunțat pe părinți că micuța lor s-a născut cu o malformație la inimă.

separator
Collage

Corina va împlini curând 9 luni, în toată această perioadă fetița s-a aflat mai mult prin spitale, împreună cu mama ei. Operația pe cord este singura soluție care i-ar putea salva viața, însă părinții nu dispun de mijloacele financiare necesare pentru a-și pune copilul pe picoare, motiv pentru care cer ajutorul oamenilor cu suflet mare.8236-din-inima-pentru-corina-curagau

Corina Curagău, mama fetiței, a lăsat un mesaj pe pagina caritate.md:

,,Suntem disperați deoarece nu avem posibilitate să ne ajutăm copilul, nu dispunem de banii necesari pentru efectuarea intervenției chirurgicale complicate. Alți părinți, în așa situații, sunt gata să-și vândă casa, doar pentru a-și salva copilul, însă noi nu avem nici casă, iar părinții nu ne pot ajuta, pentru că au vârsta de 75, și respectiv 81 de ani, și își asigură existența doar din pensia pe care o primesc”, scrie mama fetiței.

Corina spune că fetița ei ar putea fi salvată în urma unei intervenții chirurgicale urgente ce poate fi efectuată doar în străinătate, pentru operație fiind necesară suma de 20 de mii de euro.

,,De la nașterea copilului și până în prezent am consultat medicii cardiologi din spitalele de stat și cele private din țară, așa am aflat că șansele noastre de a salva fetița constau în efectuarea unei operații cât mai urgente peste hotarele țării. E groaznic să crești un copil care nu are șanse la viață și să nu-l poți ajuta. Vă rugăm mult să ne ajutați, pentru a dărui viață scumpei noastre fetițe. Cu respect, Ion și Ana Curagău. Mulțumim!”, scriu părinții micuței.

Pentru a-i întinde o mână de ajutor Corinei, donează pe caritate.md!

Aici poți vedea toate modalitățile cu ajutorul cărora poți dona!8240-din-inima-pentru-corina-curagau

alte Articole interesante