Studentă de 21 de ani, împuşcată mortal de un necunoscut în faţa universității. Visul frânt al tinerei violonceliste din SUA

Studenţii şi angajaţii unei universităţi din New York sunt în stare de şoc după ce o tânără de doar 21 de ani a fost împuşcată mortal în plină stradă. Potrivit primelor informaţii, Elizabeth Howell a fost ucisă la întâmplare, fără niciun motiv, de Michael J Snow, un american în vârstă de 31 de ani.

Poliţiştii au fost alertaţi cu privire la focurile de armă vineri, în jurul orei locale 18:00. Însă ajunse la faţa locului, echipajele de intervenţie au găsit-o pe Elizabeth Howell fără viaţă, prăbuşită la pământ. Au transportat-o imediat la Spitalul Canton-Potsdam, unde medicii au constatat decesul, scrie observatornews.ro.

Apropieţii tinerei ucise sunt în şoc. „Avea înainte un viitor strălucit”

În timpul weekendului, studenţii şi personalul didactic şi auxiliar au ţinut momente de reculegere în memoria tinerei plecate dintre cei vii înainte de vreme. „Nu ne vine să credem că am pierdut pe cineva dintre noi”, declară oficialii universităţii de muzică. „Beth era o violoncelistă talentată, cânta în Orchestra Simfonică din Crane şi visa să devină profesoară. Avea înainte un viitor strălucit. Cuvintele nu pot exprima tristeţea întregii comunităţi după moartea ei tragică”.

Spaima unei mame care și-a găsit fetița de doi ani încuiată în grădiniță, singură și cu luminile stinse
Articolul anterior
Bebeluş mort după ce a băut lapte praf cu Salmonella. Alertă alimentară în Europa şi SUA: produsele, retrase din magazine
Articolul următor