Studenții se revoltă: RTEC le-ar oferi un număr limitat de abonamente, per universități

Se pare că Regia Transport Electric Chișinău a redus numărul de aboanamente cu preț special pentru studenți. Acum, acestea sunt distribuite într-un număr limitat la decanatele facultăților, iar mai mulți studenți se plâng că nu mai au acces liber la facilitățile de transport.

separator
Pe internet ar fi apărut deja mesaje de tipul ,,vând un abonament pentru studenți”. Gheorghe, un tânăr student, a avenit cu o reacție după ce ar fi primit un mesaj, ca în imaginea de mai jos:

„Salut prieteni! Uitați-vă, azi am primit așa un mesaj).. și vreau să vi-l arăt, vreau să vedeți și să înțelegeți de câtă susținere au parte studenții din R. Moldova, cică.. „datorită nr-lui mare de studenți, abonamentele pentru studenți vor fi limitate considerabil!” mm, serioooos?!. „Pentru numărul mare de studenți?!?!?!”

În altă parte transportul pentru studenți e gratis absolut, plus au o grămadă de previlegii, reduceri și etc. și voi?! Să știți că sunt studenți care o duc chiar greu, fie ca sunt dintr-o familie mare sau că nu au norocul de a fi ca toți. Gândiți-vă la fiecare! Așa-i încurajați să termine o facultate?)

Cine oare se plângea acum vara în perioada admiterilor că rata studenților merge în scădere în fiacare an.. Mie-mi pasă de tot ce se întâmplă în țară și de asta postez, să se știe, că asta-i realitatea. Voi ce părere aveți?”

Așteptăm ca Regia Transport Electric Chișinău să vină cu o lămurire referitor la acest subiect.

Mai multe grădinițe din țara au amânat matineele de 8 martie, din cauza numărului crescut de viroze
Articolul anterior
Natalia Gordienko: ,,Să spun că sunt șocată, e puțin spus”
Articolul următor
Alte articole interesante