Sunt cinci copii la părinți: 3 fete și doi băieți. Nelly Ciobanu, imagine rară alături de mama și cele două surori

Interpreta Nelly Ciobanu se bucură de o familie mare și frumoasă. În luna mai, artista s-a revăzut cu o parte dintre frații ei și a publicat pe rețelele sociale o imagine rară de la casa părintească.

Nelly apare alături de cele mai scumpe ființe, mama și cele două surori ale sale.

„Suntem cinci la părinți, 3 fete și doi băieți; Svetlana, Rodica, Dinu, Nelly și Gheorghe. Aici suntem doar noi fetele, alături de cea mai scumpă ființă, mama mea. Dacă ar fi să-mi strâng tot neamul împreună, cred că o sală de o mie de oameni, ar fi bună. Neamul meu e mare, suntem foarte mulți, venim din vița Profirenilor, Țurcăneilor, Ciobanu și Butuc, toți de la Sudul Moldovei. Deși mulți sunt plecați în lumea mare, de mult timp coc în capul meu un gând: să-i strâng pe toți la o masă de sărbătoare și sper că într-o bună zi, voi reuși!”, a mărturisit artista pe pagina ei de Facebook.

Nelly Ciobanu s-a născut în satul Cania, raionul Cantemir. La vârsta de 13 ani, Nelly s-a lansat în muzică cântând ,,rap” în limba română cu fratele ei, Dinu, și astfel au devenit cunoscuți și îndrăgiți. Ulterior, Nelly a cucerit numeroase concursuri și festivaluri de muzică.

Primul album, împreuna cu fratele, a cuprins melodii compuse de cei doi adolescenți talentați. În anul 1996, Nelly Ciobanu a obţinut Trofeul la concursul ,,Maluri de Prut”, un an mai târziu locul I la concursul „Mihaela Runceanu” din România. În 1997 – locul III la Festivalul de la Mamaia. Au urmat: „Ialta-98” (Ucraina) – premiul II; „Vocile Asiei” (Kazahstan) – premiul II; „Vl. Ivasiuc” (Ucraina) – premiul I; „Schiful de aur” (Ucraina) – premiul III; „Șlagărul de aur” (Belarus) – premiul III; „Slavianskii Bazar” (Belarus) – premiul I; „Jocurile Delfice” (Rusia) – medalia de bronz; „Festivalul ART” (Coreea) – medalia de argint; 2003 – concursul „New Wave” (Iurmala)

În 2009, Nelly Ciobanu a participat la Concursul Muzical Eurovision cu piesa Hora din Moldova, calificându-se în marea finală.

Moldovenii vin în număr mare pentru a se vaccina la Centrul de imunizare anti-Covid de la Malina Mică
Articolul anterior
Astăzi vom afla câștigătorul concursului Eurovision 2021
Articolul următor
Alte articole interesante