Sunt din nou împreună! Jennifer Lopez, sărut pasional cu Ben Affleck

Jennifer s-a reîntors în brațele fostului logodnic. În ultimele săptămâni, Jennifer Lopez şi Ben Affleck au fost fotografiaţi de mai multe ori în timp ce se aflau împreună în Los Angeles şi Miami, dar imaginile surprinse recent nu mai lasă loc de bănuieli. Sunt primele gesturi tandre, evidente între cei doi actori care și-au reluat povestea de dragoste încheiată în urmă cu aproape 20 de ani.

Cele două vedete au fost filmate în timp ce se sărutau duminică într-un restaurant din Los Angeles. Imaginile confirmă astfel zvonurile că şi-au reluat relaţia.

Jennifer Lopez şi Ben Affleck, supranumiţi Bennifer, au format cel mai mediatizat cuplu de vedete din lumea întreagă la începutul anilor 2000. Jennifer a primit din partea lui Ben Affleck un inel de logodnă spectaculos. Acesta includea un diamant roz de 6,1 carate. Cu o zi înainte de nunta programată în 2003, Jennifer și Ben au anulat ceremonia. Iar peste câteva luni s-au despărțit.

Jennifer Lopez s-a căsătorit cu Marc Anthony la doar cinci luni după despărţirea ei în 2004 de Ben Affleck. La rândul lui, Ben Affleck s-a căsătorit în 2005 cu actriţa Jennifer Garner, de care a divorţat în 2018.

S-a rupt cerul. Ploaie puternică în Chișinău
Articolul anterior
Republica Moldova a primit un nou lot de ajutor din partea Germaniei
Articolul următor
Alte articole interesante