,,Sunt distrus”. Prima reacție a lui Alec Baldwin după ce și-a împușcat colega pe platoul de filmare

„Sunt distrus”, a scris pe Twitter actorul de 63 de ani, la câteva ore după ce a împușcat mortal, pe platoul de filmare, o femeie, cu o armă de recuzită, relatează The Independent.

Vineri seară, Alec Baldwin, 63 de ani, a făcut primele declarații după incidentul tragic petrecut pe platoul de filmare al westernului „Rust”, turnat în New Mexico, SUA. Directoarea de imagine Halyna Hutchins, în vârstă de 42 de ani, și-a pierdut viața, după ce actorul a tras cu o armă de recuzită, iar regizorul Joel Souza, de 48 de ani, a fost rănit și a ajuns la spital.

,,Sunt distrus. Nu există cuvinte care să arate cât de mari sunt șocul și tristețea care m-au copleșit după tragicul accident în urmă căruia a murit Halyna Hutchins, soție, mamă și o atât de apreciată colegă.

Cooperez pe deplin cu poliția pentru a determina modul în care s-a produs această tragedie și țin legătura cu soțul Halynei, oferindu-i sprijinul pentru el și familia sa. Inima mea este frântă, sunt alături de soțul ei, de fiul lor și de toți cei care au cunoscut-o și iubit-o pe Halyna”, a transmis Alec Baldwin.

Polițiștii care s-au deplasat la faţa locului au declarat că arma care a produs tragedia este una de recuzită, care a fost acţionată în cursul unei scene din film. Autoritățile au confirmat că Baldwin a acționat arma care a ucis-o pe directoarea de imagine a filmului său, Halyna Hutchins și l-a rănit pe regizorul Joel Souza în platoul din New Mexico.

Platoul de filmare a fost închis, pentru ca autoritățile să afle cu exactitate cum a fost posibil ca o armă folosită ca recuzită să ucidă o persoană.

Tragicul incident de la filmările pentru „Rust” nu e unic în cinematografie – e rar, dar nu unic: în 1993, Brandon Lee, fiul lui Bruce Lee, a murit la fel, împușcat un un pistol de recuzită, pe platoul de filmare de la „The Crow/Corbul”. Avea doar 28 de ani.

Carla’s Dreams, despre omul din spatele măștii: ,,Nu m-a adus cocorul, am prieteni, am familie”
Articolul anterior
Oficialii Uniunii Europene şi-au luat rămas bun de la Angela Merkel
Articolul următor
Alte articole interesante