Sunt singuri și fără adăpost! Bătrânii de la azilul din Sărata Galbenă au nevoie de ajutorul nostru

Bătrânețile i-au găsit singuri, triști și neajutorați. Persoanele de la azilul de bătrâni din satul Sărata-Galbenă, raionul Hâncești, au nevoie de ajutor pentru a avea o viață cât de cât decentă.

Bătrânii din țara noastră sunt chinuiți de sărăcie, boli și luptă cu greu pentru a supraviețui. Grație oamenilor care și-au oferit sprijinul și au donat pentru a susține intenția platformei Caritate.md, viața acestor bătrânei s-a schimbat ușor.

,,În decurs de 4 luni de zile am reușit să aducem multe, foarte multe transformări în acest azil”, ne comunică reprezentanții platformei de caritate. ,,Transformarea este mare. Camerele au devenit luminoase, calde, curate. De această lumină se vor bucura bătrânii care merită să își ducă bătrânețea în astfel de condiții, merită să simtă că azilul de bătrâni e ca o casă a lor, așa cum o numesc ei. Administrația azilului este profund recunoscătoare. Încă mai este mult de făcut, dar privindu-i, cât sunt de recunoscători și binevoitori la tot ce le este oferit, credem că vom reuși.

Știți ce poate face o mică donație? Le aduce căldură, paturi comode, camere călduroase, fără mucegai și crăpături, unde bătrânețea poate avea culoare și le poate oferi  locul unde să poată depăna amintiri. Haideți să continuăm să transformăm azilul în casa lor de suflet, pentru că de condițiile bune se vor bucura mulți bătrâni înainte. Din orice țară, din orice colț al lumii pentru bătrânii ,,singuri în mulțime”, să le transformăm căsuța lor în condiții de viață ca ACASA”.

Donează aici pentru strop de bucurie – caritate.md

Primele 24.570 doze de vaccin Pfizer ajung astăzi în Republica Moldova
Articolul anterior
Nenorocire la Nisporeni. Un perete s-a prăbușit peste doi oameni. Un tânăr a decedat
Articolul următor
Alte articole interesante