Surpriză! Cine este eroina celui mai nou videoclip lansat de Carla’s Dreams?

Carla’s Dreams a lansat recent noua piesă ,,Lacrimi și pumni în pereți”. Videoclipul a fost filmat în SUA, iar recent a ieșit la iveală o nouă surpriză.

separator

Tânăra chipeșă care joacă în videoclipul trupei Carla’s Dreams este fiica mai mare a avocaților moldoveni Violeta Gașițoi și Roman Zadoinov. Cuplul este stabilit de câțiva ani peste Ocean.

Vera Zadoinov a absolvit liceul în SUA, iar acum își face studiile la Facultatea de Teatru și Film din Los Angeles. Violeta Gașițoi este tare mândră de fiica ei și a mărturisit pe pagina sa de facebook că apariția Verei în videoclip a fost și pentru ea o surpriză, întrucât nu a știut nimic despre această lansare. Vera a mai apărut și în alte proiecte de teatru și cinema, fiind foarte talentată și pasionată de domeniul său de activitate. (sursa foto: Facebook/Vera Zadoinov) Vera vrea să-și construiască o carieră la Hollywood. Amintim că, la 14 ani, Vera Zadoinov s-a filmat în drama istorică “Occupation”, de Valeriu Jereghi, unde a deținut rolul principal, iar apoi a apărut în videoclipul „Chocola”, semnat de Maisoun Sedky, o interpretă din Dubai.

Îi urăm Verei mare succese în continuare!

alte Articole interesante