Surpriză matinală într-un complex de locuit din Capitală! Un tânăr a urcat pe macara pentru a-i cânta iubitei sale ,,La mulți ani”

Un tânăr din capitală i-a pregătit iubitei sale un cadou inedit de ziua ei de naștere. Imaginile au fost distribuite pe o rețea de socializare de către vecinii tinerilor care au rămas surprinși. Tânărul a folosit macaraua pentru a ajunge la balconul iubitei sale care se află la etajul 4.

„Veronica lua micul dejun, căci se pregătea să plece la serviciu. La un moment dat a început să audă un zgomot afară. Deodată nu a atras atenția. Ulterior a auzit că cineva îi bocănește în fereastră. Puțin s-a speriat, însă văzând baloanele s-a emoționat extrem de mult. A reacționat foarte pozitiv și era fericită. A fost efectul wow”, a mărturisit Pavel, pentu stiri.md.

„Ideea mi-a venit atunci când mă gândeam cum să o uimesc și mai mult, cum să-i fac sărbătoarea și mai deosebită și desigur doream să fie o felicitare cât mai departe de standardele obișnuite și o faptă cât mai nebună și neașteptată”, a mai spus tânărul.

O femeie a devenit pentru prima dată mamă la vârsta de 52 de ani
Articolul anterior
Simptome de Covid-19, raportate de persoane vaccinate cu ambele doze
Articolul următor
Alte articole interesante