“Surprize-Surprize” la Avon, împreună cu Andreea Marin – Bănică

Petrecere cu fast, oameni frumoși și invitați pe măsură, de aceasta au avut parte invitații petrecerii Avon Cosmetics. Atmosferă incendiară, într-o lume plină de culori și rafinament, în care nu au lipsit surprizele, noile tendințe și istoria acestui brand de produse cosmetice.

separator

 

Surpriza evenimentului a fost nu alta, decât „zâna surprizelor”,  Andreea Marin – Bănică, care acum este imaginea celei mai de succes game de îngrijire a tenului de la Avon Solutions, Beautiful Hydration. La petrecere  a fost prezent  şi edilul capitalei, Dorin Chirtoacă . El i-a adus colegei sale de la „Surprize – Surprize” un buchet imens de flori. Atmosfera a mai fost condimentată cu băuturi și bucate, alături de o muzică bună, interpretată de  Olia Tira, Cristina Croitoru și Tara.

 

Parfumul a fost primul produs lansat de Avon acum mai bine de un secol

Povestea Avon a început în urmă cu  125 ani, când fondatorul David McConnel, un vânzător de cărți ambulant oferea femeilor un parfum, în timp ce acestea cumpărau cărțile lui. În scurt timp a observat că oamenii cumpără cărți special pentru parfumurile de trandafir, pe care le oferă. Așa a luat ființă compania „California Perfume Company” cu sediul la New York, care mai apoi a fost redenumită în Avon Cosmetics.

Prima reprezentantă Avon a fost doamna P.F.E. Albee din Winchester. Pe măsură ce parfumurile Avon au devenit din ce în ce mai populare și din ce în ce mai multă lume auzea despre Avon, ea a început să angajeze alte feme și să le învețe tehnica vânzărilor din ușă în ușă. Și așa, treptat au apărut diverse game de parfumuri, creme, oje, rujuri și accesorii, precum eșarfe, genți, portmonee și bijuterii.

La eveniment au fost prezentate și ultimele tendințe în domeniul parfumurilor, ojelor și gamei de creme hidratante “Solutions”.

Dacă vrei să călătorești printre vise și dorințe ascunse, atunci Avon îți propune noul

parfumul “Eternal magic Enchanted”

. Aroma lui se deschide cu acorduri de fructe de mure, îmbrățișate cu aroma irezistibilă a frunzelor de violetă și se distinge prin senzualitatea notelor de lemn de cașmir.

Gama “Pro Nail Plus”

este o colecție de oje de cea mai înaltă calitate și culori pentru toate gusturile, ocaziile și stările de spirit. Alături de Avon, poți descoperi noua gamă de lacuri de unghii și te poți bucura din plin de cele 15 culori intense, care nu trebuie să lipsească din trusa ta de frumusețe.

Naturalețea și finețea femeilor au fost în trend dintotdeauna, iar această se datorează în mare parte tenului nostru. Avon îţi vine în ajutor cu soluții și propuneri în cel mai natural și sănătos mod. Gama

„ Solutions Beautiful Hydration”

este cea mai îndrăgită din gamele Solutions.

Crema stimulează reînnoirea celulară, pentru ca tenul să capete un aspect frumos și sănătos. Imaginea acestei game de produse nu putea fi alta decât simbolul pledoariei noastre pentru frumusețe și sănătate,

Andreea Marin- Bănică

. Zâna surprizelor a rămas  încântată de rezultatul acestor produse și le recomandă cu vehemență tuturor femeilor, care au grijă de frumusețea și sănătatea pielii lor.

La petrecere invitații s-au ales cu premii speciale, au făcut poze cu fermecătoarea Andreea Marin- Bănică și nu în ultimul rând, au dansat și au cântat alături de vedetele noastre.

Text: Cristina Mihalachi

Mariana Godoroja si Mircea Jugănaru

Debenhams – magazinul întregii familii
Articolul anterior
Vladimir Vinokur: „Îmi plac excursiile în beciurile de la Cricova”
Articolul următor
Alte articole interesante