Svetlana Loboda luptă cu noul coronavirus

Artista în vârstă de 38 de ani a contractat Covid-19. Svetlana Loboda a anulat toate concertele viitoare. Interpreta spune că a resimțit simptome alarmante la sfârșitul săptămânii trecute.

Artista a decis să dea testul, rezultatul fiind pozitiv. Vedeta a spus că suferă de boală într-o formă ușoară.

„Acum cinci zile mi-a fost rău și am avut simptome de răceală, iar astăzi primul test pentru Covid-19 a fost pozitiv. Din păcate, virusul nu cruță pe nimeni și chiar luând măsuri de precauție fără precedent, am fost printre bolnavi ”, a explicat Loboda.

Artista trebuia să susțină un concert la Barvikha Luxury Village. Svetlana a trebuit să-și amâne performanța până pe 16 aprilie și să se izoleze într-un apartament din Moscova. „Toate biletele cumpărate sunt valabile pentru noua dată. Cu siguranță vom ajunge!, a asigurat vedeta pop.

Ca dovadă a bolii sale, artista a arătat o poză făcută în pat. Ea zace înfășurată într-o pătură, de sub care sunt vizibile doar picioarele bronzate.

La Moscova, în ultimele zile, situația epidemiologică s-a agravat. Ieri, a fost înregistrată o creștere accentuată a numărului de cazuri. Potrivit sediului central din Moscova, pentru prima dată de la 4 martie, numărul persoanelor infectate a depășit 2.000 de persoane pe zi. Numărul de cazuri în toată Rusia a crescut, de asemenea – medicii au raportat 9.169 de pacienți noi. În ultima zi, 383 de ruși au murit de coronavirus.

36 de mii de doze de vaccin, din depozitul ANSP, vor fi distribuite centrelor de vaccinare în următoarele zile
Articolul anterior
O copilă de 13 ani a născut în timp ce susținea un examen la școală. De vină a fost carantina
Articolul următor
Alte articole interesante