Tablou de familie! Anatolie Melnic, într-o poză rară alături de frați și părinți

Zilele trecute un eveniment special le-a adus emoții membrilor familiei Melnic. Tatăl fraților Melnic a fost sărbătorit, iar cu această ocazie Anatolie, cel mai mare dintre frați, bine cunoscut în showbizul de acasă, a publicat o fotografie în care apar părinții săi, alături de cei trei vlăstari ai familiei.

Stăpânul casei a împlinit frumoasa vârstă de 60 de ani.

,,Așa a început totul, Mulți ani tată (60)”, a comentat prezentatorul TV în dreptul pozei apreciate cu mii de like-uri de către internauți.

Iurie Melnic, tatăl lui Anatolie, Alex și Dan, este profesor și una dintre persoanele importante care a susținut talentul fiilor săi și le-a cultivat dragostea pentru valori.

Inrernauții s-au întrecut în urări alese: ,,Onorate profesor, dl Melnic, la multi ani sănătoș! Cu tot respectul, salutăm toată familia și vă dorim surprize plăcute!”, ,,Toți seamănă cu mama ))) La mulți ani!”, ,,La mulți ani rădăcina celor trei Melnic”, ,,La mulți ani pentru cel mai tare diriginte! Elevii clasei a 12 ‘U’ vă doresc tot binele din lume! Frumoase timpuri am petrecut împreună”, sunt câteva dintre comentariile celor de acasă.

O mamă și-a cuplat fiica de 8 ani cu un blogger de 13 ani. Cei doi se sărută și locuiesc împreună
Articolul anterior
Italia: Un moldovean l-a bătut pe bărbatul de care îngrijea
Articolul următor
Alte articole interesante