Tânără bătută și amenințată cu moartea de fostul iubit, într-un apartament din Capitală

Un bărbat de 29 ani a fost reținut de oamenii legii, pentru amenințarea cu omor. Aceasta după ce polițiștii au fost sesizați de o tânără de 20 ani, care a comunicat că a fost agresată de un tânăr într-un apartament.

separator

Veniți la fața locului, victima le-a spus oamenilor legii că în timp ce se afla în locuința unde trăiește cu o prietenă, a intrat fostul concubin care, fiind în stare de ebrietate și având un comportament agresiv, însoțit de un limbaj necenzurat, a amenințat-o cu o armă și i-a aplicat mai multe lovituri în regiunea feții și corpului, după care a plecat.

În urma unor măsuri întreprinse, suspectul a fost identificat și reținut, fiind escortat la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual-penale acesta și-a recunoscut vina.

Arma pneumatică care era deținută ilegal de agresor a fost ridicată de către forțele de ordine.

Tânărul este cercetat penal pentru amenințarea cu omor ori cu vătămarea gravă a integrității corporale sau a sănătății. El riscă amendă de la 27.500 la 37.500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de la 1 la 3 ani.

Studiu îngrijorător: O masă cu alimente de post ajunge să conțină până la 38 de E-uri
Articolul anterior
Banca Mondială va oferi Chișinăului un împrumut de 92 milioane de euro, pentru a spori eficiența sistemului de alimentare centralizată cu energie termică
Articolul următor