Tânăra care a sfârșit tragic în accidentul de la Hîncești, era jucătoare a echipei de volei feminin USM

Tânăra în vârstă de 21 de ani, care a decedat în urma accidentului din 7 ianuarie, din localitatea Pașcani, din raionul Hîncești, era jucătoare a echipei de volei feminin a Universității de Stat din Moldova. Potrivit poliției, tânăra era pasageră în automobil și nu avea centura de siguranță cuplată.

separator
Este vorba despre Nicoleta Coronciuс, o tânără jucătoare de volei, scrie deschide.md. Aceasta se afla pe bancheta din față a unui automobil de marca Honda, când șoferul în vârstă de 19 ani a pierdut controlul volanului, iar automobilul a derapat și s-a răsturnat în poarta unei gospodării din localitatea Pașcani.

Într-un mesaj pe pagina de Facebook a Federației sportivă de volei se menționează că jucătorii campionatului național de volei își oferă condoleanțele apropiaților și părinților Nicoletei, iar pentru a-i onora memoria, toate meciurile din tur vor începe cu un minut de reculegere.

Tânăra este orginară din Chișinău și a venit în vizită la rudele din localitate. „Părinții ei sunt originari din raionul Hîncești, însă locuiesc la Chișinău, tot acolo unde a și fost înmormântată fata. Din câte cunosc era venită în ospeție la rude, de sărbători, iar când s-a produs tragedia ea se afla în mașină cu verișorul său”, ne-a spus Stropșa.

Dacă vinovăția sa va fi demonstrată în instanță, tânărul șofer riscă să se aleagă cu o pedeapsă cu închisoare de la 3 la 7 ani.

Moldova va rămâne fără microbuze. Mai mult de jumătate din acestea riscă să nu treacă testarea tehnică
Articolul anterior
Nouă copii orfani şi-au petrecut vacanţa de iarnă în Italia
Articolul următor
Alte articole interesante