Tânăra care și-a sfâșiat mama nu avea discernământ în momentul comiterii crimei

Tânăra din Comrat, care în luna decembrie anul trecut și-a spintecat mama şi i-a smuls inima din piept, ar putea scăpa de pușcărie. Expertiza psihiatrică a arătat că aceasta nu avea discernământ în momentul comiterii crimei.

Informaţia a fost confirmată de avocatul Annei Leicovici, Serghei Covalenco. Acesta a refuzat să spună unde se află clienta lui, transmite Publika.md.

Solicitat pentru un comentariu, procurorul interimar al autonomiei găgăuze, Victor Cîlcic, la fel, a evitat să ofere detalii despre locul aflării tinerei. Acesta a dat asigurări doar că ea se află în detenţie. Nici directorul Spitalului Clinic de Psihiatrie din Chișinău, Victor Furtună, nu a spus dacă Anna Leicovici este internată în instituție. Cert este că aceasta ar putea scăpa de puşcărie, susțin unii avocați.

„Ar putea, conform legii, dispune de eliberarea de măsură penală şi aplicarea unei măsuri medicale de constrângere precum internarea într-o unitate medicală specializată de psihiatrie”, a declarat avocatul Vitalie Iordachi.

Odioasa crimă care a şocat întreaga ţară a fost comisă în data de 11 decembrie 2020. Tânăra din Comrat şi-a spintecat mama, în vârstă de 40 de ani, iar apoi a fugit de la locul infracțiunii. Tânăra de 21 de ani a fost ulterior reținută de poliție. În data de 14 decembrie, magistraţii Judecătoriei Comrat au dispus plasarea ei în arest pentru 30 de zile. La şedinţa de judecată, fata a dat dovadă de un comportament inadecvat şi chiar a râs la întrebările jurnaliştilor.

„- Vă pare rău de cele întâmplate?
– La revedere. Fără camere, fără camere.”

După câteva zile, ea a fost transferată din izolator în Spitalul Clinic de Psihiatrie din Chişinău.

Era naturală și frumoasă, iar acum nu se mai suportă! Incredibil cum arată un fost model care și-a mărit sânii de 16 ori

Operațiile estetice sunt foarte celebre în rândul femeilor, dar unele dintre ele exagerează și abuzează de ele. La fel a făcut și un fost model celebru, care și-a operat sânii de 16 ori. A ajuns să aibă un bust exagerat de mare și acum se consideră urâtă, motiv pentru care vrea să renunțe la intervenții, scrie redactia.ro.

Katie Price și-a mărit sânii de 16 ori

Katie Price este un nume celebru în Marea Britanie. Femeia a încercat de toate în viață: a fost model, a cochetat cu televiziunea, s-a lansat și în muzică și, cel mai dureros, și-a făcut numeroase operații estetice. În urmă cu câțiva ani era o fată normală, naturală, dar timpul a schimbat-o radical și a transformat-o într-o păpușă siliconată.

Era naturală și frumoasă, dar a simțit nevoia de mai mult și a început să se opereze. Dacă la 17 ani era deja un model apreciat, cu forme naturale, bucle proeminente și un zâmbet frumos, peste ani și ani a început să fie arătată cu degetul de toată lumea. Aceasta a ajuns să se opereze la nivelul feței de nenumărate ore, are buze mari și un nas mic, de păpușă, dar și un posterior mare, și el injectat.

Totuși, cel mai tare șochează cu sânii exagerat de mari, aflați deja la operația cu numărul 16. Are o mărime uriașă și deja nu îi mai poate ascunde. În plus, au devenit foarte incomozi și îi provoacă dureri de spate. Katie ia în calcul să scoată implanturile, dar nu este complet sigură că vrea să facă acest pas.

Vedeta nu se mai suportă și spune că, uneori, nu se mai poate privi în oglindă. I se pare că deja a exagerat și efectul nu este deloc unul plăcut. Din contră, se simte o femeie urâtă și vrea să pună punct circului în care spune că a intrat din prea multă curiozitate. Nu le încurajează pe tinerele din ziua de azi să apeleze la medicul estetician, ci le învață să iubească naturalețea.

Când eram în camera de machiaj, m-am uitat în oglindă și am spus: „Sunt atât de urâtă!” Acum mă gândesc „Nu mai mult pe față”, pentru că știi când ai aspectul de operație? Am asta acum. Nu e vorba că mă deranjează, pentru că mi-am făcut-o singură, dar uneori trebuie să te retragi puțin.”, a explicat vedeta.

Militarii moldoveni se vor antrena, alături de colegi din patru țări, în cadrul unui exercițiu

Militarii Armatei Naționale se vor antrena alături de colegii lor din România, Statele Unite ale Americii și Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, la exerciţiul multinațional „JCET-2023” (Joint Combined Exchange Training), anunță Ministerul Apărării.

Exercițiul se va desfășura la centrele de instruire ale Armatei Naționale, în perioada 27 martie-7 aprilie curent și are ca scop antrenarea în comun şi efectuarea unui schimb de experienţă între militarii forţelor speciale moldoveneşti, române, americane, britanice, precum și creșterea nivelului de interoperabilitate între contingentele participante.

Conform scenariului, militarii din cele patru țări vor executa trageri de luptă avansate, paraşutări, exerciţii de antrenament în teren cu misiuni specifice.

„Joint Combined Exchange Training” se desfăşoară în conformitate cu planul de instruire al Armatei Naţionale pentru anul 2023.

Militarii din Batalionul cu Destinație Specială „Fulger” ai Armatei Naționale participă la „JCET” începând cu anul 2009.

NOTĂ: Informăm cetățenii că, în contextul desfășurării exercițiului „JCET 2023”, tehnica militară urmează să se deplaseze din unități la centrele de instruire ale Armatei Naționale pentru a participa la antrenamente. În acest sens, rugăm cetățenii să nu speculeze pe seama exercițiului și deplasării planificate a tehnicii militare.

Consultații stomatologice gratuite pentru copiii din Sângerei și Telenești. Echipele mobile de medici îi așteaptă începând de azi

În perioada 27-31 martie, echipele mobile de medici specialiști vor oferi consultații profilactice gratuite copiilor din raioanele Sângerei și Telenești, transmite moldpres.md.

Potrivit Companiei Naționale de Asigurări în Medicină, în perioada menționată vor fi prestate gratuit servicii medicale stomatologice unor copii din raioanele Sângerei și Telenești. Astfel, pe 27-31 martie medicii vor activa în Prepelița, raionul Sângerei; pe 27 martie – în Pistruieni, raionul Telenești; pe 28-31 martie – în Târșiței, raionul Telenești.

Conform programului aprobat de CNAM, în perioada de 27-31 martie nu sunt prevăzute servicii de screening pulmonar.

Săptămâna trecută au efectuat examene profilactice gratuite 840 de persoane, dintre care 481 – screening pulmonar și 359 de copii au fost consultați de medicii stomatologi.

Superba Natalia! Primele imagini video de pe scena Eurovision 2021
Articolul anterior
Un băiețel moldovean care locuiește cu părinții săi în străinătate a devenit campionul la șah al Danemarcei
Articolul următor