Tânăra cu cel mai lung păr din lume s-a tuns pentru prima dată în 12 ani

Indianca în vârstă de 18 ani a intrat in Cartea Recordurilor după ce și-a lăsat părul să crească până la o lungime de peste 2 metri.

Acum, după 12 ani în care nu s-a tuns, tânăra a ales să apeleze la serviciile unui frizer, pentru a putea să-și doneze părul pentru muzeul ‘Ripley’s Believe It or Not!’ și pentru muzeul Guinness World Records din Hollywood.  

,,Parul meu mi-a dat multe. Datorita parului meu sunt cunoscuta sub numele de ‘reala Rapunzel’, iar acum este timpul sa dau ceva inapoi. Imi place noua mea coafura. Ma simt mandra ca imi voi trimite parul in Statele Unite pentru a fi expuse in muzeu, oamenii vor fi inspirati de el”, a declarat tânăra.

Inițial, fata a vrut să-și doneze părul pentru a fi făcute peruci pentru copiii cu cancer, însă mama ei a convins-o că e mai bine să-l expună într-un muzeu pentru a servi ca sursa de inspirație pentru alte persoane. În schimb, mama tinerei a spus că își va dona ea părul pentru a fi transformat în peruci. 

sursa

Șefa secției ginecologie din cadrul Spitalului Clinic al MSMPS a decedat din cauza Covid-19
Articolul anterior
Peste 20 de mii de călătorii fără numerar: primele rezultate ale proiectului pilot implementat de Mastercard și Moldova Agroindbank în transportul din Chișinău
Articolul următor
Alte articole interesante