Tânăra din Hânceşti, împuşcată de logodnicul ei, era studentă în anul I la medicină

Visul de a deveni medic, spulberat de plumb: Tânăra, ucisă de logodnic, era anul întâi la medicină.

Tânăra de 24 de ani, care a fost ucisă de logodnicul său la Hâncești, și-a început studiile la Universitatea de Medicină și Farmaceutică din Chișinău în acest an, după ce a finalizat studiile la Centrul de excelență în medicină și farmacie „Raisa Pacalo”, scrie echipa.md.

De doi ani era în echipa spitalului „Sfânta Treime” din capitală. „E o tragedie”, a spus directorul instituției medicale, Oleg Crudu.

Da, ea este tânăra. Demult e în echipa noastră, de doi ani, e proaspătă studentă la Universitatea de Medicină. Ea numai a intrat, anul întâi, este o tragedie”, a spus Oleg Crudu.

Și colegii tinerei au venit cu un mesaj de condoleanțe.

Amintim că totul s-a întâmplat în noaptea de 11 septembrie, puțin după ora 01.00, într-o localitate din raionul Hâncești. Poliția a fost chemată la fața locului de către tatăl tinerei decedate. La locul crimei s-au deplasat oamenii legii, dar și medicii cu o ambulanță.

Din nefericire, atât tânăra, cât și bărbatul erau decedați, iar toate încercările medicilor de a-I resuscita au eșuat. Potrivit oamenilor legii, bărbatul de 28 de ani venise în cea noapte acasă la iubita sa de 23 de ani. La un moment dat, între oaspete și gazde s-a iscat o ceartă.

Bărbatul i-ar fi amenințat pe toți cu moartea, iar tatăl tinerei ar fi ieșit din casă. În câteva minute, e lar fi auzit mai multe focuri de armă, iar când a intrat înapoi în locuință  a depistat-o pe fiica lui decedată la podea, iar alături și cadavrul iubitului ei.

Tânăra de 23 de ani era studentă la Universitatea de Medicină și paralel activa în cadrul unui spital din Capitală. Nici ea și nici iubitul ei nu fusese niciodată în vizorul poliției, iar reprezentanții autorităților locale îi caracterizează pozitiv.

Cei doi aveau o relație de mai mulți ani și chiar urmau să se căsătorească.

Peste 15 000 de moldoveni au solicitat ambulanţa în ultima săptămână
Articolul anterior
Irina şi Serghei Kovalsky au împlinit 11 ani de la căsătorie
Articolul următor