Tănăra din Rusia și-a găsit mama din Moldova, pe care n-a văzut-o de 17 ani

Grație mediatizării cazului, Svetlana, tânăra de 26 de ani, stabilită în Rusia, și-a putut găsi mama, care locuiește în Moldova și pe care împreună cu fratele său mai mic, Gherman, nu au văzut-o de 17 ani.

separator

Angela Kulikova locuiește în satul Bușeuca, raionul Rezina. Cineva dintre cititorii cazului a făcut rost de numărul de telefon al femeii. Svetlana a vorbit la telefon cu mama ei.

Discuția s-a ținut cu emoții de ambele părți.

,,Am vorbit cu mama, am izbucnit în lacrimi. Acum îmi voi face un pașaport și în curând voi zbura în Moldova, la mama mea!”, spune tânăra.

Angela Kulikova mai are acasă doi copii, din a doua căsnicie.

,,Am plâns noaptea în pernă, așa cum mi-au lipsit copiii! De parcă aș fi murit și copiii nu mă vor vedea! Soacra a fost mereu împotriva noastră, mă considera un dușman, nu mă lăsa să comunic cu copiii, nu le transmitea scrosorile. Deși le scriam, le-am trimis și bani. Și acum copiii mei au fost atât de bucuroși să mă audă”, a declarat moldoveanca reporterilor site-ului kp.md.

Cea mai mare fiică a Angelei, Diana, este deja căsătorită, a doua, Marina, este în clasa a IX-a. Femeia este șomeră, o duce greu. Copiii au promis că vor veni în Moldova și vor ține legătura cu cea care le-a dat viață, deoarece le-a rămas doar mama, tatăl și bunica din Rusia nu mai sunt în viață.

Mai multe despre acest caz poți afla aici.

Alertă! Cod galben de ploi puternice și grindină
Articolul anterior
Serviciul Fiscal de Stat informează: începând cu data de 1 iulie se introduce în mod obligatoriu E-factura
Articolul următor