Tânăra răpită din Nisporeni, a fost găsită în stare gravă

La o zi după ce a fost răpită de concubinul său, tânăra în vârstă de 26 de ani a reușit să ajungă la Inspectoratul de Poliție Nisporeni. Ea a relatat ce i s-a întâmplat.

separator
Tânăra a depus o plângere în care a specificat că iubitul acesteia, în vârstă de 26 ani, locuitor al raionului Nisporeni, la data de 12.11.2019, în jurul orei 21:00, aflându-se în domiciliul său din satul Șendreni, raionul Nisporeni, acționând cu intenție, dându-și seama de caracterul prejudiciabil al acțiunilor sale, în scopul scopul de a împiedica concubina să plece peste hotarele țării (la muncă sezonieră în Israel), a stropit-o pe peste față cu o substanță inflamabilă necunoscută la moment, după care cu un chibrit i-a dat foc, în rezultat i-au fost cauzate arsuri în zona feței, urechii stângi și a gâtului pe partea stângă.

Bărbatul nu și-a recunoscut vina. Bănuitul trăiește în concubinaj cu victima din anul 2017, locuind în localitatea Șendreni, raionul Nisporeni. Femeia nu este angajată în câmpul muncii. Bărbatul activează din 2017 la o întreprindere din orașul Nisporeni ca electromontor. Acesta a fost reținut de poliție.

Amintim că dispariția tinerei a fost raportată de sora victimei.

sursa: www.echipa.md

Un moldovean stabilit în Marea Britanie, rănit grav de către un hoț care a încercat să-i fure automobilul. Prietenii au inițiat o campanie de caritate!
Articolul anterior
Un tânăr polițist din Capitală a decedat subit în această dimineață. Colegii îl deplâng!
Articolul următor
Alte articole interesante