Tănără ucisă de concubin, după ce a decis să rupă relația. O fetiță de doi ani a rămas fără mamă

Caz șocant în Bacău, România. O tânăra de 32 de ani a fost găsită moartă, aseară, în maşina iubitului ei, pe o stradă din municipiul Bacău. Presupusul criminal, concubinul femeii, este în continuare căutat de poliţişti.

separator
Iubitul femeii, chiar el a fost cel care a dat alerta. A sunat la 112 şi a anunţat că şi-a ucis iubita, apoi a ameninţat că se aruncă în Canalul Bistriţa. Când au ajuns la faţa locului, poliţiştii din Bacău au găsit-o pe Adriana moartă, abandonată într-o maşină parcată pe o stradă din apropierea podului.

Trupul neînsufleţit al fetei era pe bancheta din spate, acoperit cu o geacă. Anchetatorii cred că individul a bătut-o, mai întâi, după care a înjunghiat-o. „Avea multiple semne de violenţă prezente. N-am putut face alceva decât să constatăm decesul. Nu s-a găsit decât fata decedată. Atât. Altă pesoană n-a fost identificată la faţa locului”, a declarat medicul Cristian Goroneanu, de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Bacău.

Imediat, poliţiştii, jandarmii, pompierii şi scafandrii l-au căutat ore bune pe bărbat prin împrejurimi, însă fără rezultat. Nu a fost găsit până la această oră. Suspectul a fost identificat, iar anchetatorii speră să-l găsească cât mai curând.

Martorii spun că cei doi s-ar fi certat. Se pare că tânăra de 32 de ani ar fi vrut să se despartă de bărbat. „În momentul de faţă se fac cercetări conduse de către un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău.

Există unele suspiciuni cu privire la săvârşirea infracţiunii de omor”, a anunţat Cristinel Ciocântă, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul din Bacău. Adriana Andone locuia în comuna Corbasca şi avea o fetiţă de un an şi jumătate, dintr-o altă relaţie, scrie observator.tv.

O școală din Moldova a interzis telefoanele mobile
Articolul anterior
Sesiune live și premii, la Centrul Online de Nutriție și Sport. Invitat special: Rusalina Russu
Articolul următor
Alte articole interesante