Tânăra în vârstă de 20 de ani, rănită grav în accidentul din sudul țării, are nevoie de ajutor

Cristina a fost rănită grav în accidentul produs în noaptea de 28 octombrie, la Ceadâr-Lunga. Mașina în care se afla tânăra s-a răsturnat violent într-un șanț.

separator

Interpreta Irina Kovalsky, pe pagiina sa de Facebook, s-a adresat către prieteni și urmăritorii săi cu rugămintea de a ajuta adolescenta:

„Prieteni, e nevoie de ajutor pentru o tânără rănită în accidentul din sudul țării. Cistina Cojocaru are 20 de ani. Omul amabil și luminos a supraviețuit într-un cumplit accident. Este rănită grav.

Mașina s-a întors de 3 ori, Christina se afla pe bancheta din spate. Având o greutate de doar 42 de kg, ea a zburat prin parbriz la 70 de metri, cu capul spre liniile de cale ferată. Potrivit rudelor și medicilor, ea se află în stare gravă, stabilă. Are fractura de șold, traumatism cranio-cerebral, splina înlăturată, nasul rupt, fractura de mandibulă, contuzia ficatului și plămânilor.

Cristina are nevoie de ajutorul tău. Doar 10-20 de lei de la fiecare dintre voi îi poate salva viața ”, a scris interpreta.

Cei care vor să o ajute pe Cristina pot face o donație. Visa Card: 4741 4500 0400 3094

sursa: www.kp.md

Andreea Marin, mândră de fiica ei! Vezi cum Violeta își surprinde mama în fiecare zi
Articolul anterior
Alertă! Incendiu puternic într-un bloc locativ din sectorul Botanica. Cinici mașini de pompieri luptă cu flăcările
Articolul următor