Tânărul care a căzut în gol într-un centru comercial din capitală a fost operat. Urmează alte 4 intervenții chirurgicale

A suferit traumatisme grave. Tânărul în vârstă de 22 de ani care a căzut de pe o scară rulantă într-un centru comercial din Capitală, în timp ce filma un video pentru tik tok, a fost operat, iar potrivit medicilor urmează alte 4 intervenții chirurgicale, raportează PRO TV.

Acesta este internat la Institutul de Medicină Urgentă din Chișinău.

Directorul instituției, Mihail Ciocanu, a declarat pentru PRO TV că starea tânărului este stabilă. Potrivit acestuia, în seara zilei de 15 ianuarie, un tânăr de 22 de ani a fost internat în stare de șoc și cu numeroase traumatisme.

„Pacientul a suferit o intervenție chirurgicală de urgență pentru a îndepărta un hematom pleural, care s-a format ca urmare a unei coaste fracturate. A fost necesar să-i dăm ocazia să respire singur ”, a spus Mihail Ciocanu.

În plus, tânărul a fost operat pe femur, unde au existat fracturi. Medicul a explicat că tânărul va avea cel puțin patru intervenții chirurgicale în viitor – pe coloana vertebrală, claviculă și altele. Medicii le vor face treptat.

Acum, tânărul este internat în secția de terapie intensivă. E în stare stabilă.

(sursa foto: captură www.point.md)

Maia Sandu a avut o întrevedere cu Peter Michalko, Ambasadorul Uniunii Europene în Republica Moldova
Articolul anterior
Două moldovence, angajate în sistemul de sănătate din Italia, au primit vaccinul anti-Covid-19. Cum se simt și care este regretul lor în acest moment?
Articolul următor
Alte articole interesante