Tânărul care și-a împușcat iubita de 16 ani, a fost adus în fața magistraților

Tânărul de 27 de ani, care a împușcat două adolescente, una dintre care a decedat, se află astăzi în fața magistraților, urmând să fie plasat în arest preventiv.

Ședința de judecată pe acest caz a avut loc astăzi la Judecătoria Dubăsari, sediul Ustia. Procurorii cer 30 de zile de arest pe numele suspectului, transmite Jurnal.md.

Avocatul tânărului a spus că „clientul său păstrează tăcerea”. Individul a refuzat să discute cu jurnaliștii și chiar și cu procurorii.

Tragedia s-a produs pe 2 martie, în noaptea de luni spre marți. Potrivit poliției, totul s-a întâmplat în urma unui conflict între tânărul de 27 de ani și adolescenta ucisă, care se afla cu o amică în momentul crimei. 

Individul a tras mai multe împușcături în direcția celor două fete de 16 ani, una fiind rănită grav. Acesta a transportat-o la spital, în jurul orei 01:30, după care a fugit. Adolescenta a decedat însă în scurt timp din cauza rănilor primite. Cealaltă adolescentă a fost rănită mai mult în zona picioarelor și a scăpat cu viață.

Un copil de 2 ani a căzut în gol de la balconul situat la etajul 9
Articolul anterior
Maia Sandu, mesaj către cetățeni pentru a pune capăt pandemiei în țara noastră
Articolul următor
Alte articole interesante