Tânărul moldovean de 29 de ani care a murit în Belgia. Durere fără margini!

Una dintre victimele din Moldova, care a murit în urma tragediei din Belgia, era din Căușeni. Potrivit surorii acestuia, tânărul, în vârstă de 29 de ani, lucra în Belgia de mai bine de 4 ani, iar ultima data a revenit acasă pentru câteva zile în luna ianuarie, atunci când și-a oficializat căsătoria, luându-și ulterior soția cu el peste hotare, informează Studio-L Căușeni. 

Mihail Balan avea planuri mari, în această vară urma să revină acasă pentru a sărbători nunta.

Potrivit rudelor, bărbatul muncea pe același șantier împreună cu nașul său, ambii fiind striviți de tavanul școlii din oraşului Antwerpcare a căzut peste mai mulți muncitori.

Sursa citată mai scrie că familia victimei a fost anunțată despre decesul fiului câteva zile mai târziu după accident. Corpul neînsuflețit al acestuia fiind scos de sub dărâmături abia peste 12 ore de căutări.

Înainte de încheierea operațiunii de căutare, la 24 de ore după accident, fiind confirmat și decesul nașului. Cel din urmă era locuitor al altui raion.

Corpurile neînsuflețite a celor doi au ajuns acasă sâmbătă, iar duminică au avut loc funerariile.

Rudele spun că autoritățile din Belgia le-a asigurat doar cheltuielile de transport, celelalte cheltuieli fiind suportate de către familie.

Tragedia s-a produs în data de 18 iunie. 

Amintim că cinci persoane au fost ucise și alte 9 au fost rănite, vineri după-amiază, după prăbușirea parțială a unei școli aflată în construcție, din Anvers, Belgia, la care lucrau și cetățeni din Republica Moldova. În urma tragediei, cinci muncitori au fost găsiți morți, din care doi cetățeni moldoveni.

Bacalaureat 2021: Câți elevi au obținut nota 10 la examene
Articolul anterior
De ce foametea din Madagascar ar trebui să îngrijoreze întreaga lume. ,,Și în Europa resursele de apă vor deveni deficitare”
Articolul următor