Tânărul spulberat de tren la Dondușeni urma să devină tată

Tânărul care a decedat ieri noaptea, lovit de tren în raionul Dondușeni, urma să devină tată. Acesta a lăsat în urmă o familie îndurerată și o soție însărcinată în luna a șasea. Consătenii spun că victima obișnuia să consume alcool, scrie nordnews.md.

Roman s-a căsătorit acum trei luni cu Alina. Cei doi erau deja de un an împreună, iar pe 1 noiembrie, când soția va atinge majoratul, tinerii urmau să se cunune, dar n-a fost să fie.

„El s-a pornit după țigări. Eu l-am sunat și el a zis că acuș o să vină. Am adormit și după asta l-am sunat mai târziu. El a zis că trece calea ferată. Eu am adormit. După asta m-am trezit și am mers spre calea ferată. Am văzut că s-a oprit trenul și am întrebat: Cu ce ocazie? Și eu când am alergat încolo, el era deja…”, a zis Alina Caminschii, soția victimei

Tinerii locuiau în casa părintească a Alinei. Roman era păstor la vaci, iar Alina casnică, însărcinată în luna a șasea. Acum, tânăra a rămas cu părinții, cei șase frați ai săi și copilul, care urmează să apară pe lume în curând.

Roman era orfan. Părinții lui au decedat acum un an, într-un accident în Turcia.

Primarul comunei Tîrnova ne-a declarat că familia era una liniștită, dar, ceva s-ar fi întâmplat în acea noapte, iar oamenii din sat dau vina pe alcool.

„El nu e de la noi din sat, e venit de la sud. Mașiniștii când l-au găsit, au crezut inițial că e un pachet, dar pe urmă, după ce s-au apropiat, au înțeles că e un om. Asistenta socială știa de dânsa, că ea e minoră, și stătea la evidență. Eu știu că familia e destul de grea, cu mulți copii. Sunt oameni muncitori, toți muncesc”, a mai adăugat primarul, pentru nordnews.md

Tragedia s-a produs duminică noaptea. Potrivit poliției, tânărul se deplasa pe calea ferată când a fost lovit de trenul marfar de pe ruta Ocnița-Bălți. În urma impactului adolescentul a murit pe loc până la venirea ambulanței.

Munţi de creaturi marine, vii şi moarte, pe plajele din nordul Marii Britanii. Localnicii nu au mai văzut aşa ceva
Articolul anterior
ULTIMA ORĂ! Autorităţile dau undă verde vaccinării copiilor
Articolul următor