Tânărul spulberat de tren la Dondușeni urma să devină tată

Tânărul care a decedat ieri noaptea, lovit de tren în raionul Dondușeni, urma să devină tată. Acesta a lăsat în urmă o familie îndurerată și o soție însărcinată în luna a șasea. Consătenii spun că victima obișnuia să consume alcool, scrie nordnews.md.

Roman s-a căsătorit acum trei luni cu Alina. Cei doi erau deja de un an împreună, iar pe 1 noiembrie, când soția va atinge majoratul, tinerii urmau să se cunune, dar n-a fost să fie.

„El s-a pornit după țigări. Eu l-am sunat și el a zis că acuș o să vină. Am adormit și după asta l-am sunat mai târziu. El a zis că trece calea ferată. Eu am adormit. După asta m-am trezit și am mers spre calea ferată. Am văzut că s-a oprit trenul și am întrebat: Cu ce ocazie? Și eu când am alergat încolo, el era deja…”, a zis Alina Caminschii, soția victimei

Tinerii locuiau în casa părintească a Alinei. Roman era păstor la vaci, iar Alina casnică, însărcinată în luna a șasea. Acum, tânăra a rămas cu părinții, cei șase frați ai săi și copilul, care urmează să apară pe lume în curând.

Roman era orfan. Părinții lui au decedat acum un an, într-un accident în Turcia.

Primarul comunei Tîrnova ne-a declarat că familia era una liniștită, dar, ceva s-ar fi întâmplat în acea noapte, iar oamenii din sat dau vina pe alcool.

„El nu e de la noi din sat, e venit de la sud. Mașiniștii când l-au găsit, au crezut inițial că e un pachet, dar pe urmă, după ce s-au apropiat, au înțeles că e un om. Asistenta socială știa de dânsa, că ea e minoră, și stătea la evidență. Eu știu că familia e destul de grea, cu mulți copii. Sunt oameni muncitori, toți muncesc”, a mai adăugat primarul, pentru nordnews.md

Tragedia s-a produs duminică noaptea. Potrivit poliției, tânărul se deplasa pe calea ferată când a fost lovit de trenul marfar de pe ruta Ocnița-Bălți. În urma impactului adolescentul a murit pe loc până la venirea ambulanței.

Jurnalista rusă Marina Ovsyannikova a evadat din arestul la domiciliu, împreună cu fiica ei de 11 ani

Fosta jurnalistă de la Pervîi Canal, Marina Ovsyannikova, a evadat din arestul la domiciliu. Fostul soț al femeii a spus că aceasta a dispărut într-o direcție necunoscută împreună cu fiica ei de 11 ani.

марина овсянникова, одиночный пикет, журналистка первого канала, российская журналистка, овсянникова сбежала

„Aseară, fosta mea soție a părăsit domiciliul, împreună cu fiica mea de 11 ani”. Anterior, jurnalista a declarat că vrea să părăsească Rusia împreună cu fiica ei.

Igor Ovsyannikov i-a interzis femeii să facă acest lucru. Fiul cel mare al cuplului locuiește deja cu tatăl său.

Marina Ovsyannikova a fost plasată în arest la domiciliu până pe 9 octombrie, după ce a protestat singură împotriva războiului pe digul Sofiyskaya.

Ea a ieșit la protest cu un afiș cu fotografii cu copii uciși în Ucraina și inscripția: „Câți copii mai trebuie să moară înainte să te oprești?”.

Марина овсянникова, журналистка первого канала, одиночный пикет

Anterior, Marina Ovsyannikova a fost amendată de două ori în temeiul unui articol administrativ despre „discreditarea armatei ruse”. Prima dată, când a vorbit la tribunal unde a fost arestat politicianul Ilya Yashin, a doua oară, când a scris o postare împotriva războiului pe rețelele de socializare.

Marina Ovsyannikova a devenit cunoscută după ce a ieșit pe spatele prezentatoarei Ekaterina Andreeva în direct pe 14 martie cu un afiș „NO WAR (no war). ,,Opriți războiul, nu credeți propagandei, vă mint aici”.

Ulterior, ea a demisionat de la Pervîi Canal „din proprie voință”.

Un oligarh rus își vinde de urgență iahtul ascuns în Maldive

Miliardarul rus Igor Kesaev, care are o avere de peste 2,6 miliarde de dolari, și-a scos iahtul MySky la vânzare. Oferta de cumpărare a fost trimisă unui număr semnificativ de cumpărători.

Despre acest lucru informeză agenția de presă TASS.

Oferta de vânzare a superyacht-ului a fost trimisă de brokerul de iahturi Merle Wood & Associates unor potențiali cumpărători anonimi.

Kesaev nu a intrat sub sancțiunile SUA, dar a fost inclus pe lista de sancțiuni de către UE, Canada, Marea Britanie și Australia.

Iahtul MySky este vândut cu 29,5 milioane de euro.

Putin ar avea cel puțin trei dubluri: „Au comportamente diferite, uneori chiar înălțimi diferite”

Kirill Budanov, șeful Direcției principale de informații a Ministerului Apărării al Ucrainei, consideră că președintele rus Vladimir Putin are cel puțin trei dubluri.

Владимир Путин президент двойник Россия Кремль

„Eu personal nu sunt un „expert în Putin”, să spunem așa. Dar, pentru mine, sunt exact trei dubluri, pe care personal le observ imediat. Câți sunt cu adevărat – trebuie doar să avem mai multe informații”, a adăugat Budanov, într-un interviu citat de presa ucraineană.

Nu este pentru prima dată când șeful direcției de informații din ministerul ucrainean al Apărării vorbește despre dublurile lui Putin. Acesta spunea în urmă cu două luni că Putin folosește dublurile în funcție de evenimentele la care participă.

„Au comportamente diferite, maniere diferite, mișcări diferite, uneori chiar înălțimi diferite, dacă te uiți cu atenție”, a menționat șeful serviciilor de informații militare ucrainene. Dublurile se pot schimba în funcție de evenimentul la care trebuie să apară liderul de la Kremlin.

The ceremony of signing agreements on joining the Donetsk and Lugansk people's republics, as well as the Kherson and Zaporozhye regions in the Grand Kremlin Palace.

Subiectul dublurilor lui Putin a fost ridicat în mod repetat în mass-media. Oamenii au observat schimbări ale feței și ale comportamentului său.

În online a apărut chiar și un tabel cu dublurile lui Putin. Anterior, activistul rus pentru drepturile omului Mark Feigin a spus că Putin folosește periodic dubluri care îndeplinesc funcții operaționale.

Într-un interviu din urmă cu câțiva ani, întrebat despre dubluri, Vladimir Putin a spus că „am refuzat să apelez la dubluri, Am primit această propunere într-una dintre cele mai dificile perioade, în timpul luptei împotriva terorismului”, spunea acesta, referindu-se la perioada de început a anilor 2000.

Budanov a mai spus că o mulțime de oficiali ruși au încercat să prevină o invazie pe scară largă a Ucrainei, pentru că au înțeles la ce ar putea duce acest lucru.

„Dar, după cum știți, în Rusia deciziile sunt luate de o singură persoană. Și i s-au oferit informațiile pe care dorea să le vadă. În plus, au existat anumite ciocniri în interiorul administrației de la Kremlin, care au avut o influență puternică asupra deciziei finale”, a adăugat el. el.

Budanov a menționat că decizia finală privind o invazie la scară largă a fost luată în jurul orei 15:00 pe 23 februarie.

Munţi de creaturi marine, vii şi moarte, pe plajele din nordul Marii Britanii. Localnicii nu au mai văzut aşa ceva
Articolul anterior
ULTIMA ORĂ! Autorităţile dau undă verde vaccinării copiilor
Articolul următor