Tânărul ucis în bătaie la Costești, a fost condus astăzi pe ultimul drum

Întreg satul, prieteni, rude s-au adunat să-și ia rămas bun de la Dumitru Jomir, tânărul de 20 de ani care a fost ucis cu cruzime în bătaie la Costești.

separator

Dumitru a fost înmormântat astăzi. Acesta a murit pe 05 ianuarie 2019, ora 10:30 la Spitalul de Urgență din Chișînău, după ce a fost snopit în bătaie de mai multe persoane în seară de Revelion.

Tânărul se află la petrecerea de Revelion împreună cu prietenii lui. La un moment dat, un amic de-al sau a fost telefonat să iasă la poartă, iar primul l-a însoțit, relatează protv.md.

La poartă ar fi venit mai mulți tineri cu care s-a iscat o ceartă. La un moment dat, victima i-ar fi spus unei fete să nu se implice în „discuția băieților”, după care agresorii s-au năpustit asupra lui și l-au lovit cu o scândură de la gard, doborând-ul la pământ. Când a încercat să se ridice de la pământ, atacatorii l-ar fi lovit din nou, doborandu-l pentru a două oară și au și sărit cu picioarele în cap, desfigurandu-l.

Martorii au declarat la Poliție că victima ar fi fost bătută de două persoane, în vârstă de 17 ani și 21 de ani. La scurt timp, cei doi tineri au ajuns pe mâna poliției.

Cresc flori în locurile devastate de incendii în Australia. Imagini realizate de fotograful Mary Voorwinde
Articolul anterior
Olga este prima moldoveancă admisă la Universitatea lui George Bush din SUA
Articolul următor
Alte articole interesante