Tania Cerga și Natan și-au amânat plecarea la mare! (VIDEO)

Artiștii, mai ales cei tineri sunt mai greu de găsit prin oraș. Ei și-au amânat orice muncă pentru toamnă  și profit din plin de vacanță. Totuși, unii interpreți nu se lasă ademeniți de mare, sau cel puțin nu pentru acest moment. Tania Cerga, de exemplu, este pe punctul de a lansa noul său videoclip la piesa sugestivă ”La mare”, iar Natan a început filmările pentru piesa ”Între Noi”, lansată recent.

separator

tania CergaDupă 2 ani de concediu de maternitate, vara o prinde pe Tania Cerga în plină muncă. Un nou stil, o nouă abordare  și o casă de producție de la București  vor contribui la lansarea mai multor ”bombe” muzicale. Prima din aceste melodii, lansată acum câteva zile, se numește ”La mare” și are un videoclip ce va fi oferit publicului larg în timpul apropiat. După lansarea acestei piese și a videoclipului  interpreta va ajunge cu siguranță pe litoral, unde va prinde un pic de soare și mare, dar și va cânta.

NatanEugen Doibani, adică Natan, revine și el în forță după o perioadă în care a susținut tinere talente și a lucrat mai puțin asupra carierei sale. Interpretul a lansat piesa ”Între noi” în colaborare cu Radmila Popovici-Paraschiv și Alex Brașoveanu. Convins că piesa va prinde pentru că îl reprezintă sută la sută, Natan a decis să nu ezite cu filmarea videoclipului, pe care îl va lansa în această vară.

Natalia Bodiu

Cum reușești să nu te superi pe soacră
Articolul anterior
Vezi cum arată presupusa amantă a lui Galkin! (Foto)
Articolul următor