Tania Cerga și Natan și-au amânat plecarea la mare! (VIDEO)

Artiștii, mai ales cei tineri sunt mai greu de găsit prin oraș. Ei și-au amânat orice muncă pentru toamnă  și profit din plin de vacanță. Totuși, unii interpreți nu se lasă ademeniți de mare, sau cel puțin nu pentru acest moment. Tania Cerga, de exemplu, este pe punctul de a lansa noul său videoclip la piesa sugestivă ”La mare”, iar Natan a început filmările pentru piesa ”Între Noi”, lansată recent.

separator

tania CergaDupă 2 ani de concediu de maternitate, vara o prinde pe Tania Cerga în plină muncă. Un nou stil, o nouă abordare  și o casă de producție de la București  vor contribui la lansarea mai multor ”bombe” muzicale. Prima din aceste melodii, lansată acum câteva zile, se numește ”La mare” și are un videoclip ce va fi oferit publicului larg în timpul apropiat. După lansarea acestei piese și a videoclipului  interpreta va ajunge cu siguranță pe litoral, unde va prinde un pic de soare și mare, dar și va cânta.

NatanEugen Doibani, adică Natan, revine și el în forță după o perioadă în care a susținut tinere talente și a lucrat mai puțin asupra carierei sale. Interpretul a lansat piesa ”Între noi” în colaborare cu Radmila Popovici-Paraschiv și Alex Brașoveanu. Convins că piesa va prinde pentru că îl reprezintă sută la sută, Natan a decis să nu ezite cu filmarea videoclipului, pe care îl va lansa în această vară.

Natalia Bodiu

O femeie din Cantemir a ajuns la spital după ce a fost stropită cu benzină și incendiată de iubitul său

O locuitoare a raionului Cantemir ar fi fost stropită cu benzină și incendiată de concubinul ei. Femeia este internată la moment în spital, totodată aceasta refuză să depună mărturii la poliție, scrie newsmaker.md

Ofițera de presă a IP Cantemir, Cristina Ciobanu, a declarat că poliția a fost sesizată despre caz de Autoritățile Publice Locale pe 2 octombrie.

La fața locului, oamenii legii au stabilit că un bărbatul în vârstă de 51 ani în urma unui conflict cu concubina sa, ar fi stropit-o cu benzină şi a incendiat-o.

În rezultat, femeia de 44 ani s-a ales cu leziuni, însă aceasta a refuzat să se adreseze după ajutor medical şi să depună mărturii. În urma intervenției poliției, victima a fost internată în spital, iar starea acesteia la moment este stabilă.

Bănuitul a fost reţinut pentru 72 ore, iar la moment se întreprind acțiuni de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Atenție, informație falsă! În Moldova nu a fost anunțată mobilizare militară generală

Ministerul Apărării anunță că informația precum că în Republica Moldova va fi anunțată mobilizarea militară generală, apărută în sursele mass-media din Federația Rusă, este falsă, anunță canalul Prima Sursă.

Potrivit Legii Nr.212 din 24.06.2004 privind regimul stării de urgență, de asediu și de război:

  • mobilizarea este demarată odată cu declararea stării de asediu sau de război;
  • Parlamentul Republicii Moldova este cel care declară mobilizare la propunerea Consiliului Suprem de Securitate, iar președintele Republicii Moldova poate declara, cu aprobarea Parlamentului, mobilizarea parțială sau generală.

În Republica Moldova nu este stare de asediu, respectiv nu există circumstanțe și nici planuri pentru declararea mobilizării.

Îi îndemnăm pe toți să se informeze doar din surse credibile și oficiale. Împreună prevenim dezinformarea.

Putin recunoaște ineficiența „mobilizării parțiale”: „Trebuie să ne corectăm prompt greșelile”

Recunoasterea neobisnuit de rapida de catre presedintele rus Vladimir Putin a problemelor legate de „mobilizarea partiala” anuntata este un semn al ineficientei acesteia in prima sa saptamana, a a anuntat Ministerul Apărării din Marea Britanie intr-o postare pe Twitter, scrie aktual24.ro.

„La 29 septembrie 2022, presedintele Putin s-a adresat Consiliului National de Securitate cu privire la „mobilizarea partiala” pe care a anuntat-o la 21 septembrie.

„Se ridica o serie de intrebari in aceasta campanie si trebuie sa ne corectam prompt greselile”, a declarat acesta.

„Oficialii locali nu sunt, probabil, lamuriti in legatura cu aplicarea si cu logica acestei campanii. In vreme ce rezervistii recrutati continua sa se adune in tabere de tranzit, oficialii rusi incearca, probabil, sa ofere instruire si sa gaseasca ofiteri care sa conduca noi unitati”, a mai spus ministerul.

Cum reușești să nu te superi pe soacră
Articolul anterior
Vezi cum arată presupusa amantă a lui Galkin! (Foto)
Articolul următor