”Tanti Ludmila” revine la marea ei pasiune

copertaFrumoasă, sexy și gata oricând de a reveni la pasiunea ei pentru televiziune, mama lui Dan Balan, a surprins aseară publicul din Republica Moldova cu o prestație alături de lăutari. Ludmila Balan a schimbat rochițele mini pe o rochie de seară superbă pentru a-și etala calitățile interpretative.

separator

Dar schimbările nu țin doar de vestimentație, ”Tanti Ludmila” vrea să spargă topurile autohtone cu un nou show televizat. De acestă dată nu este vorba despre o emisiune pentru copii sau un muzicală, ci despre un reality ce va aborda o tematică serioasă precum migrația.

tanti ludmila”Am avut ocazia să întâlnesc  mulți cetățeni de ai noștri care au plecat peste hotare. Am rămas șocată să aflu prin ce au trecut și câte au văzut. Atunci am zis să deschidem acest subiect pe larg și să arătăm cum trăiesc, cum comunică cu cei dragi, ce greutăți întâmpină și ce ar putea face fiecare dintre noi, cei rămași acasa, ca să-i readucă în țară”, a spus Ludmila Balan în cadrul unei interviu televizat.

Emisiunea se va lansa în toamnă, pentru că necesită anumite pregătiri și istorii. Încă nu se știe ce post autohton va fi gazda acestui show, dar cu siguranță că va fi unul de amploare cu istorii adevărate.

Unica.md îi urează succes și fie ca noua emisiune să aibă o apreciere cel puțin ca cea a show-lui ”Tanti Ludmila”, care a consacrat-o.

 Natalia Bodiu

Turismul din Grecia se schimbă radical! În plin sezon estival, autoritățile introduc noi reguli pe plaje

În plin sezon estival, autoritățile din Grecia introduc noi reguli pe plaje. Supraaglomerarea nu mai este deloc tolerată, așa că turiștii români care se pregătesc să plece în vacanță pe insulele grecești trebuie să se informeze și să știe ce au de făcut, scrie evz.ro.

Cea mai vizitată țară de pe glob în perioada verii, Grecia, introduce reguli de ultimă oră împotriva supraaglomerării de pe plaje. Autoritățile nu mai sunt deloc tolerante și dau amenzi uriașe.

Concret, turiștii care ajung de acum încolo pe plajele însorite din Grecia trebuie să știe că nu mai pot închiria umbrele și șezlonguri oricum și de la oricine. Astfel de persoane sunt atent monitorizate și dacă nu au la vedere informațiile privind obiectele destinate închirierii și numărul acestora se aleg cu amenzi foarte mari.

Noile reguli sunt clare. Doar 30 la sută din suprafața cu nisip poate fi ocupată de scaunele pliabile, restul fiind destinat celor care preferă să stea pe prosoape.

Turiștii care observă că legea este încălcată, iar plaja este aglomerată cu șezlonguri pot raporta abuzul printr-o aplicație conectată la serverele Ministerul Finanțelor din Grecia.

Șezlongurile trebuie să fie amplasate la cel puțin 4 metri de țărm.

Căprioare eliberate din captivitate! Doi pui, găsiți într-o gospodărie din Nisporeni

Inspecția pentru Protecția Mediului Nisporeni a primit un apel telefonic, precum, că un locuitor al s. Odobești, r-nul Nisporeni, ține în captivitate două căprioare. Inspectorii au mers la fața locului, ei au ridicat  căprioarele și le-au transmis Ocolului Silvic Grozești. După un control veterinar căprioarele au fost eliberate în habitatul lor natural, informează unica.md cu referire la un comunicat al Inspectoratului pentru Protecția Mediului.

Persoana vinovată de săvârșirea contravenției a fost citată la sediul IPM Nisporeni pentru a fi sancționată conform prevederilor  legislației de mediu. 

Inspectoratul pentru Protecția Mediului își exprimă recunoștința față de cetățeanul care a alertat inspectorii de mediu și îndeamnă toți locuitorii să urmeze acest exemplu, contribuind activ la protejarea și conservarea faunei.

O fetiță de 11 ani și tatăl ei au murit după ce au fost loviţi de fulger pe munte

Un tată şi fiica sa în vârstă de 11 ani au murit după ce au fost loviţi de fulger în Munţii Balcani din Bulgaria, informează DPA citat de stirileprotv.ro.

Bărbatul şi cei doi copii ai lui se aflau în drumeţie în apropiere de vârful Kupena, care are înălţimea de 2.169 metri, a relatat luni televiziunea de stat BNT.

Fiul acestuia, în vârstă de 13 ani, a fost salvat de un elicopter militar după ce băiatul a alertat serviciile de urgenţă în urma fulgerului.

Potrivit relatării, bărbatul decedat, în vârstă de 47 de ani, era un alpinist experimentat. Cu toate acestea, el a întreprins acea drumeţie montană în condiţii meteorologice nefavorabile, au precizat serviciile de urgenţă. 

Victoria Lungu şi-a tras buze mai voluptoase!
Articolul anterior
Transformarea spectaculoasă a Marianei Platon la final de proiect
Articolul următor