Țara care vrea să deschidă toate şcolile începând cu 1 septembrie

Polonia intenţionează să redeschidă toate şcolile începând cu 1 septembrie, în ciuda recentelor focare de infecţie cu coronavirus izbucnite în ţară, a anunţat miercuri Ministerul polon al Educaţiei.

separator

Iniţial, Polonia a înregistrat succes în lupta împotriva epidemiei de COVID-19, dar numărul de noi cazuri a început din nou să crească după ridicarea restricţiilor şi relaxarea măsurilor.

În ultimele 24 de ore, Polonia a înregistrat 680 de noi cazuri de infecţie cu coronavirus, numărul total al cazurilor ajungând la 48.789.

La o populaţie de 38 de milioane de locuitori, Polonia a înregistrat un total de 1.756 de cazuri de deces din cauza COVID-19.

„Vrem ca elevii noştri să revină la normal şi să intre din nou în şcoli din septembrie. Nu intenţionăm să limităm numărul elevilor dintr-o clasă.

Dacă există un risc epidemic, directorul şcolii poate adopta soluţii de limitare a numărului dintr-o clasă sau de a combina învăţământul în clase cu învăţământul online”, a declarat ministrul polon al educaţiei, Dariusz Piontkowski.

Sursa

Spermatozoizii i-au păcălit pe oamenii de ştiinţă timp de 350 de ani
Articolul anterior
Mai mulți părinți cer redeschiderea grădinițelor private
Articolul următor
Alte articole interesante