Târg de Crăciun și atmosferă de basm! Până pe 8 ianuarie, trăiește magia Sărbătorilor alături de cei dragi la Castel Mimi!

Castel Mimi a inaugurat, duminică, 10 decembrie, un târg de Crăciun deosebit și a dat start unui program special de sărbători, cu genericul “Poveste de Crăciun la Castel Mimi”. Primii vizitatori au rămas impresionați de atmosfera de basm.

separator

În curtea castelului a fost inaugurat un brad ecologic de 10 metri, decorat cu peste 2000 de beculețe. O perdea fascinantă de lumini, confecționată din peste 15000 de beculețe, cu reni și un Moș Crăciun înalt, creează o adevărată magie de Sărbători.

Vizitatorii pot sta în scaunul moșului, sculptat manual din lemn de vișin. Toate decorațiunile au fost confecționate din produse fabricate în Moldova.

Seara, Castelul te induce într-o poveste minunată, fiind iluminat într-un mod deosebit, completând o atmosferă ca-n basme. Decorul este unul fantastic, așa cum nu s-a mai văzut până-acum, și îți poate crea amintiri frumoase alături de cei dragi, pentru întregul an.

Începând cu 10 decembrie și până pe 8 ianuarie 2018, Castel Mimi te invită în lumea basmelor.

Zilnic, de marți și până duminică, de la 10.00 la 20.00, vino la Târgul de Crăciun, din curtea Castelului Mimi!

Bucate tradiționale, izvar, iarmaroc de cadouri și suvenire, colinde și melodii de Crăciun, plimbări în curtea spațioasă a legendarului castel, atmosfera de basm, toate te așteaptă penytru a-ți petrece timpul alături de familie și cei dragi la Castel Mimi, acolo unde începe magia Sărbătorilor.

Prețul unui bilet este 100 lei. Copiii până la 14 ani, însoți de adulți, au acces gratuit. Pachetul de familie (2 adulți și 2 copii): 350 lei și include 2 pahare de izvar, 2 băuturi calde pentru copii și 4 cârnăciori.

Vânzarea biletelor:

La intrarea în Castel Mimi
La recepția Jolly Alon Hotel & Business Center
La standul Castel Mimi de la Târgul de Crăciun din Chișinău

Mai multe detalii poți afla pe www.castelmimi.md sau la numărul de telefon +373 62 00 1893.

Kim Kardashian are un nou look. Acesta e ultimul trend?
Articolul anterior
„Vinul unei nopți de iarnă”: la Vernisajul Vinului simți fiecare nuanță a soiurilor autohtone!
Articolul următor
Alte articole interesante