Tatăl miresei a oprit nunta, astfel încât tatăl vitreg să-și poată însoți și el fiica la altar

Părinţii nu sunt doar cei care contribuie biologic la aducerea unei noi vieţi pe lume, ci mai presus de toate, trebuie să fie cei care au grijă de ea. Pentru Brittany Bachman, ziua nunţii a fost cu adevărat specială, nu numai datorită evenimentului în sine, ci şi pentru modul în care viitoarea mireasă a fost condusă la altar.

Conform tradiţiei, tatăl său, Todd, trebuia să-şi ia fiica de braţ şi să o predea soţului ei, dar printre oaspeţi s-a aflat şi un alt Todd, Cendrosky, tatăl vitreg al tinerei după ce mama ei s-a recăsătorit.

Surprinzându-i pe toţi cei prezenţi, tatăl biologic s-a întors spre omonimul său din mulţime: l-a luat de mână şi l-a tras după el pentru a împărtăşi onoarea de a o însoţi pe tânăra fată până în faţa altarului.

Scena extrem de emoţionantă a fost imortalizată de Delia Blackburn, fotografa angajată pentru a poza ceremonia. Imaginile postate pe Facebook au primit peste un milion de aprecieri. Povestea a fost spusă şi de WKYC-TV, post TV căruia Cendrosky i-a acordat un interviu: „Bachman a venit la mine şi mi-a spus: ‘Ai muncit la fel de mult ca şi mine pentru a o creşte, trebuie să fii şi tu acolo pentru a o însoţi pe fiica noastră spre altar’ – Mi-am simţit picioarele tremurând, a fost cel mai intens moment din viaţa mea”.

La rândul său, Todd Bachman a declarat aceluiaşi post de televiziune: „Tatăl vitreg al lui Brittany şi cu mine nu ne înţelegeam întotdeauna, aveam diferenţele noastre de opinii, dar el a contribuit la creşterea fiicei noastre. Cred cu tărie că nu exista o modalitate mai bună de a-i arăta recunoştinţa pentru ceea ce făcuse ca părinte de atâţia ani”.

Mireasa a fost copleşită de emoţii, văzându-se escortată de „cei doi tati”, un moment de mare omenie care dezvăluie cum afecţiunea unui părinte, biologică sau nu, poate fi la fel de profundă şi adevărată pentru copilul său.

Cele mai frumoase fotografii cu familia regală realizate de Kate Middleton
Articolul anterior
Andrei Bolocan este astăzi sărbătorit. Cum l-a felicitat Nata Albot
Articolul următor
Alte articole interesante