Tatăl tinerei din Comrat nu-și poate susține fiica, deoarece se află și el după gratii

Tatăl și fratele fetei care și-ar fi omorât cu sânge rece propria mamă la Comrat ar fi plasați în arest preventiv pentru huliganism.

Conform surselor Unimedia, este vorba despre ex-candidatul la funcția de bașcan al Găgăuziei în cadrul scrutinului din 2019, Vasile Aladov și fiul acestuia, dintr-o altă căsătorie, Vitali Aladov.

Potrivit încheierii din 9 septembrie 2020 Vasile Aladov și Vitali Aladov au fost plasați în arest preventiv pentru 30 de zile.

Mai exact, Vitali Aladov se face vinovat de „tamponarea automobilului echipajului de poliție în care se aflau ofițerii de poliție, dar și învinuirea de amenințare a Șefului Inspectoratului de Poliție Comrat, inclusiv învinuirea de lipsă de respect față de somațiile ofițerilor de poliție de a înceta acțiunile ilegale ale lui Vasile Aladov”, potrivit unei încheieri emisă de Curtea Supremă de Justiție.

CSJ a fost solicitată să se implice pentru a decide strămutarea cauzei ce-i vizează pe cei doi într-o altă instanță decât cea de la Comrat, întrucât ar exista „un interes din partea mediului politic local în soluționarea cauzei penale în privința acestuia”, spunea în instanță avocatul lui Aladov, Victor Coda. Citește mai mult pe www.unimedia.info.

,,Doamne, s-a întâmplat! Mulțumesc, iepurașilor”. Dima Bilan, într-o relație cu o domnișoară!
Articolul anterior
Efectele pandemiei: peste 70.000 de afaceri din Italia s-au închis
Articolul următor
Alte articole interesante