Tatiana Heghea și soțul ei, într-o vacanță de vis la Chicago! Foto

Interpreta Tatiana Heghea, împreună cu soțul său, Eugen Rabei, se bucură de o vacanță de câteva zile în orașul cu zgârâie-nori, Chicago, acolo unde viața urbană nu încetează nici zi nici noapte.

separator

Artista a evoluat în cadrul unor concerte pentru moldovenii stabiliți peste Ocean, iar cu acest prilej s-a aventurat să exploreze frumusețile orașului. Acestea a rămas impresionată de priveliștile unuia dintre cele mai mari orașe ale SUA.

„În pofida faptului ca ne-am plimbat prin ploaie si ninsoare, Chicago, este un oraș-metropolă impresionant de frumos. Încă o dată mă conving ca ador metropolele, imi place vibul, nebunia, aglomeriația acestora”, a menționat Tatiana, pe Facebook. ,,Atmosfera exact ca in filme, fulgi mari și moi, oameni cu zîmbet larg care mișună pe strazile acestui oraș minunat”.

,,Dragii mei❤️, Astazi, nu maine și nu mai tîrziu! Astazi, bucurati-vă de viață! Astazi, descoperiți oameni noi și încercați să îi iubiți așa cum sunt ei! Astazi, descoperiți locuri noi și bucurati-vă de frumusețea acestora! Astazi, nu maine și nu mai tîrziu, fiți recunoscatori pentru tot ce aveți și pentru ceea la ce vă permiteți sa visați! Astazi, spune un sincer mulțumesc universului și oamenilor din viața ta! Astazi, incearcă să fii fericit, crede-mă ai minim 3 motive ca să te simți fericit in fiecare zi!”, a mai comunicat artista, pe pagina sa de facebook.
   

Dan Bălan, surprins cu o piesă din repertoriul său, la ,,Vocea Ucrainei”. Melodia i-a ridicat de pe scaune pe jurați!
Articolul anterior
Cum arată pieţele ilegale din China, de unde s-a răspândit virusul din Wuhan
Articolul următor
Alte articole interesante