Tatiana Heghea, în voal de mireasă pe plajă! Cum au sărbătorit interpreta și soțul ei cei 4 ani de căsnicie

Emoții deosebite pentru Tatiana Heghea și soțul ei, Eugen, care în această vară au sărbătorit patru ani de la nuntă. Pentru că evenimentul memorabil al cuplului coincide de fiecare dată cu cel mai frumos anotimp, așa se întâmplă că la fiecare serbare a căsniciei, familia vedetei se află într-o destinație de vacanță.

separator

În deplină intimitate cu natura și sentimentele pe care le trăiesc, cei doi soți marchează evenimentul, iar cu această ocazie Tatiana revine la gestul devenit o tradiție. Ea îmbracă voalul de mireasă, soții sărbătorind iubirea și tinerețea, din nou și din nou, amintindu-și de momentele speciale în care au devenit o familie și și-au jurat dragoste veșnică.Interpreta a publicat mai multe imagini superbe din vacanță, exprimându-și sentimentele printr-un intermediul unui mesaj emoționant. Gesturile celor doi soți au creat un frumos moment pe plajă, în rândul turiștilor care s-au bucurat pentru fericirea lor și le-au urat doar gânduri bune.Cum sunt resimțiți cei 4 ani de căsnicie, numiți în popor și nunta de pânză sau de flori, momentul în care viaţa în doi este solidă ca pânza ţesută des şi frumoasă ca o floare!

,,Era duminică, 12 iulie”, își amintește Tatiana. ,,Am ales data absolut întâmplător și, important, să nu coincidă cu calendarul nunților unde eram angajată să cânt sau să prezint (deci foarte responsabilă).
Mare mi-a fost mirarea că e și mare sărbătoare: Sfântul Petru și Pavel🙏.
Am primit aceasta coincideță ca un semn de la Dumnezeu, ca o binecuvântare anticipată a acestuia🙏.
Atât de mult mi-a placut să fiu mireasă, așa fiori au trecut prin mine la Taina Sfintei Cununii, în fața Ofiterului Starii Civile, încât ne-am propus să sărbătorim în fiece an această zi în cel mai nonconformist mod!
Am rupt niste flori din zona plajei care mi-au părut tare simpatice, dupa care mi-ați zis că sunt Leandre. Am pus voalul pe cap și am început să alergăm ca doi nebuni pe plajă, să ne sărutăm dulce că, na, paradoxal eram după o ceartă, probabil criza în ajunul acestei zile sembificative🙈😂. Vă jur, atâtea felicitări primeam pe plajă la apariția noastră în acest mod, încât am plâns de fericire și am trăit din noi fluturi în stomac!
De data asta, martorii iubirii noastre ne-au fost marea și vântul nebunatic al insulei Myconos și desigur turiștii care apropo se bucură tare sincer și reacționează atât de fain😘-4 ani de căsnicie și 2 performanțe fără grad de comparație: Regina Raluca și Arthur Elisey”.
   

Ipostaze de invidiat! Ludmila Bălan se distrează ca o adolescentă la spuma party
Articolul anterior
Sportivele din Republica Moldova au câștigat medalia de argint la Campionatul European de canoe
Articolul următor
Alte articole interesante