Tatiana Lujanskaia a pierdut lupta cu boala

Femeia plină de viață și mereu zâmbitoare a plecat mult prea devreme în eternitate după o luptă continuă cu boala necruțătoare.  Totul a început în decembrie 2016, când Tatiana a ajuns la spital după un atac cerebral.

separator

Atunci, Tatiana și-a trăit durerea în tăcere și doar câțiva prieteni au știut că cea pe care o cunoaștem drept o persoană plină de energie învață să vorbească din nou. Au urmat zeci de analize pentru a înțelege ce boala are, dar toate în zadar. În ultima perioadă Tatiana Lujanskaia s-a aflat la tratament în Grecia.

În ciuda eforturilor prietenilor, viața Tatianei nu a putut fi salvată. Potrivit celor apropiați, Tatiana a decedat azi noapte, la ora 02:00.

Toti cei care doresc să-și ia rămas bun de la Tatiana, o pot face astăzi, de la 17.00 – 22.00. Trupul neînsuflețit al Tatianei va fi depus la Biserica Sf. Teodora de la Sihla.
Tatiana Lujanskaya fost președintele Alianței pentru Eficiență Energetică și Regenerabilă din Moldova.

Dumnezeu să o odinească! Prietenii au transmis zeci de mesaje de condoleanțe pe rețelele de socializare.

Olesea Talpă, proprietara restaurantului ,,Acasă la mama”

,,A plecat din viața familiei noastre Tanya Daniel Lujanskaya…😢 nasha de botez a fiicei noastre Olguta… Nu o va cunoaste niciodată, ce om puternic, pozitiv și plin de viață a fost, ce suflet bun avea, dar cât de zbuciumat…Ce femeie înzestrată cu tot ce poate avea o femeie adevărată…În special pentru cuplul nostru a fost un om care a însemnat enorm de mult. Odihnește-te în pace, o să-ți ducem lipsa toata viața😢”.

Apa de tărâțe, un miracol pentru sănătate. Vezi cum se prepară!
Articolul anterior
Doliu în lumea artistică! A murit renumitul umorist rus Mihail Zadornov
Articolul următor
Alte articole interesante