Tatiana Martin și Aurel Chirtoacă au lansat un minunat Colind de Crăciun!

Interpreții Tatiana Martin și Aurel Chirtoacă fac ca adevărata magie a sărbătorilor de Crăciun să ajungă în sufletele și în casele fiecăruia dintre noi, lansând colindul ,,Minune de Crăciun”.

Vocile calde și mirifice ale artiștilor ne încălzesc inimile, iar elementele de decor în stil tradițional completează autenticitatea valorilor spirituale românești.

Astăzi vreau să fac o postare de mulțumire celor ce cred în minuni și în oamenii de alături. Acest colind este dedicat celor ce cred în Moșul și în Minunile de Crăciun”, a menționat interpretul Aurel Chirtoacă, pe pagina sa de facebook.

Și interpreta Tatiana Martin a adus mulțumiri întregii echipe, prin intermediul unui mesaj virtual. Regizoarea videoclipului este actrița Victoria Roșca, autoarea vloggului Zâmbărele.

Un altfel de colind, o altfel de colaborare, primul meu duet și prima mea încercare în așa gen de muzică. Mulțumesc Aurel Chirtoacă pentru încredere și susținere! A fost o plăcere să lucrăm împreună. Mulțumesc întregii echipe pentru talent, devotament, sufletul pus aici, în acest colind duios și plin de emoție. Echipa minunată: Vitalie Turcanu, Sergiu Cabătut, Cătălina Lungu, Viorel Belinschii, Victoria Roșca, Oxana Munteanu, Diana Ballerini. Mulțumesc micilor actori Robert şi Cătălina – niște gingășii de copii. Totul a fost feeric! Sărbători fericite oameni buni la suflet. Credeți în voi și forțele proprii. Visați, cântați și nu uitați: ” De sărbători cât de matur nu ai fi, sufletul e copil. Unul plin de vise!” La anul și la mulți, mulți ani”, a scris Tatiana Martin.

Peste patru tone de mere moldovenești au fost distruse în Rusia
Articolul anterior
Parcul „Grigore Vieru” din Cahul este renovat datorită suportului acordat de Uniunea Europeană
Articolul următor
Alte articole interesante