Tatiana Țîbuleac lansează o nouă carte la Chișinău!

După o perioadă în care inspirația a prins aripi, Tatiana Țîbuleac lansează o nouă carte. Este vorba despre romanul ,,Grădina de sticlă”. Scriitoarea și-a bucurat cititorii fideli prin intermediul unui anunț, pe pagina sa de facebook.

separator

,,Grădina de sticlă – noua carte. La sfârșitul lunii o lansăm la Chișinău – orașul în care s-a născut în urmă cu mulți ani și de care și-a amintit, cum a putut, printre străini”, a scris Tatiana Țîbuleac.

Creația literară relatează povestea unei orfane ,,care descoperă un Chișinău multicultural și care a fost înfiată dintr-un orfelinat sătesc de o femeie singură și ambițioasă, care vrea să-i ofere un viitor prosper ori poate cumpărată cu mână de lucru și exploatată…”. Răspunsul urmează să îl aflăm din romanul Tatianei Țîbuleac!

Amintim că cel dintâi roman al scriitoarei, „Vara în care mama a avut ochii verzi”, lansat în 2016, s-a bucurat de un mare succes în rândul publicului. Cartea a fost tradusă în limba franceză și a apărut în vânzare la începutul anului curent.

În luna aprilie, cartea ,,Vara în care mama a avut ochii verzi” a fost premiată la București. Tatiana Țîbuleac, scriitoarea din Republica Moldova stabilită la Paris, a devenit câștigătoare la categoria ,,Proză”, în cadrul Galei Premiilor revistei „Observator cultural”.

Cartea Tatianei Țîbuleac ,,Vara în care mama a avut ochii verzi” a fost premiată la București!

Amețeala nu vine doar de la anemie și oboseală. Iată afecțiunile pe care le semnalează amețeala
Articolul anterior
La mulți ani! Interpretul de muzică populară Nicolae Glib împlinește 69 de ani
Articolul următor
Alte articole interesante