Te iau fiorii! Cum arată obiectul care a condus la explozia din sectorul Rîșcani: 4 etaje distruse, 3 morți și 9 răniți

Tragedie în sectorul Rîșcani al Capitalei. O explozie puternică a avut loc aseară, în jurul orei 22:30, la etajul 16 al unui bloc de locuit aflat pe bulevardul Moscovei, în zona parcului Afgan.

separator
Eexplozia a afectat apartamentele de la etajele 14, 15, 16 și 17 din scara nr. 6 a blocului. Cel puțin 3 persoane, printre care și un copil au decedat, iar nouă persoane au fost rănite, printre care și un pompier, după ce peste el a căzut o placă de beton. Corpurile neînsuflețite au fost găsite la etajul 14. Una dintre victime, un bărbat în vârstă de 77 de ani, a decedat la spital.

E grav unde se poate ajunge din cauza iresponsabilității: o butelie de gaz care, potrivit pompierilor, avea robinetul deschis, (vedeti, mai jos, în imagini cum arată obiectul), ar fi explodat în blocul de locuit, în timp ce clădirea nu este conectată la rețeaua de gaze și a pus în pericol oamenii și vecinii din preajmă! Din imagini se vede cum două etaje din acest bloc s-au prăbușit, iar alte două au avut de suferit.

Anterior, Primăria Chişinău a îndemnat locuitorii să-i recame pe cei care folosesc butelii de gaze în apartamente!

Așa arată blocul astăzi!

Foto: www.publika.md

Cleopatra Stratan a împlinit 16 ani! Vezi cum arată tortul de sărbătoare
Articolul anterior
Atenție! Locătarii sunt îndemnați să-i denunțe pe cei care folosesc butelii de gaze în apartamente. Iată cum o puteți face
Articolul următor
Alte articole interesante