„Te iubim incredibil de mult!”. Victoria Beckham și-a felicitat public viitoarea noră

Victoria Beckham a felicitat-o ​​public pe Nicola Peltz, mireasa fiului ei. Vedeta a demonstrat astfel că este mulțumită de alegerea fiului ei Brooklyn, în vârstă de 21 de ani, care s-a logodit cu actrița de 26 de ani.

Victoria Beckham se pregătește să devină soacră, pentru ea fiind foarte important ca viitoarea sa noră să se simtă ca un membru cu drepturi depline al familiei Beckham, chiar înainte de nuntă. Prin urmare, Victoria a decis să o felicite public pe Nicola Peltz, de ziua ei de naștere.

Fosta solistă a ,,Spice Girls” a publicat o fotografie din vacanța în Italia. Vara trecută, ea, soțul și copiii ei au sărbătorit logodna lui Brooklyn și Nikola în regiunea Apulia. În imagine, tinerii îndrăgostiți s-au pozat cu Victoria și David, demonstrând o relație deosebită de familie.

„La mulți ani, Nikola! Te iubim incredibil de mult! Te sărutăm!”, a scris Victoria Beckham.

Tânăra a fost emoționată de acest gest. Înaintea ei, niciuna dintre fetele lui Brooklyn nu primise o felicitare publică de la mama sa.

„Vă iubesc pe toți mai mult decât vă imaginați!”, a răspuns actrița entuziasmată.

Brooklyn, în cinstea aniversării a 26 de ani a lui Nikola, a publicat un videoclip romantic cu o selecție a fotografiilor lor preferate.

,,La multi ani, baby, nu pot să exprim cât de mult te iubesc. Mă faci să fiu mai bun și cu tine sunt cel mai fericit om din lume! Sunt atât de norocos, pentru că îmi voi petrece restul vieții alături de tine și vom crea împreună multe amintiri minunate. Sper să ai cea mai bună zi, o meriți! Te iubesc!”, a scris viitorul mire, pe pagina sa de Instagram.

Rușii continuă să fugă din țară: Coadă de 10 km la granița cu Georgia. Trebuie să aștepte și o zi pentru a traversa frontiera

Autorităţile ruse recunosc sâmbătă un aflux „important” de maşini către Georgia, în toiul unei mobilizări decretate de preşedintele rus Vladimir Putin în Războiul rus din Ucraina, în contextul în care un singur post de frontieră a înregistrat aproximativ 2.300 de vehicule, relatează HotNews. Coada are o lungime de aproximativ 10 km.

„Există o acumulare importantă de vehicule private, aproximativ 2.300 în total, care au sosit în Republica Osetia de Nord şi care stau la coadă să treacă prin postul de control Verhnii Lars”, anunţă Ministerul de interne al acestei republici ruse, situată la frontiera cu Georgia.

Numeroşi ruşi au decis să plece din Rusia, de frică să nu fie trimişi la război în Ucraina, şi să se ducă în Georgia vecină, care nu le cere să prezinte o viză la intrarea pe teritoriul georgian.

La Verhnii Lars, un post rutier de frontieră, o coadă de peste zece kilometri de maşini aştepta sâmbătă să treacă frontiera, relatează postul francez BFMTV.

Trecerea automobilelor este puternic încetinită de controale operate de partea rusă a frontierei.

Bărbaţilor aflaţi la vârsta mobilizării care doresc să treacă frontiera în Georgia li se cere să dovedească faptul că nu au fost chemaţi să ia parte la Războiul rus în Ucraina.

Sute de persoane, nevoite să aştepte 24 de ore să traverseze frontiera, au ales să o facă pe bicicletă sau tricicletă.

Fugarii sunt în principali bărbaţi, cei mai numeroşi – singuri, dar şi împreună cu familia. Ei par să nu-şi pregătit exil mult timp, ci au plecat în pripă, după anunţurile lui Vladimir Putin de miercuri.

Ruşii din postul de frontieră Verhnii Lars au luat cu ei puţine lucruri, unii doar un rucsac, pentru câteva zile. Puţini ştiu unde fug, în ce oraş anume. Pentru ei, ceea ce este important este să nu fie mobilizaţi.

Georgia nu este singura ţară în care se refugiază ruşii. Armenia şi Turcia, care nu cer nici ele vize, sunt destinaţiile cele mai importante. Începând de miercuri, toate biletele de avion de la Moscova la Istanbul sau Erevan au fost epuizate.

Finlanda, un stat membru al Uniunii Europene (UE), care are frontieră comună cu Rusia, a anunţat că urmează să reducă în mod drastic intrarea cetăţenilor ruşi pe teritoriul finlandez.

Germania, în schimb, s-a declarat pregătită să-i primească pe dezertorii ruşi.

Kremlinul dă asigurări că acest fenomen al fugii din Rusia este extrem de exagerat de presa occidentală.

Noi proteste în Rusia, înăbușite brutal de autorități. Sute de arestări în ultimele ore. În Sankt Petersburg, oamenii au strigat „Putin în tranșee”

Noi manifestații au avut loc, sâmbătă, 24 septembrie, în mai multe orașe din Rusia, față de mobilizarea militară parțială, anunțată de Putin. Protestele s-au încheiat, ca și înainte, cu rețineri. Peste 700 de oameni au fost ridicați și duși la secție, în doar câteva ore, transmite OVD News, ONG-ul care ține evidența abuzurilor comise de autoritățile din Rusia asupra cetățenilor, relatează Libertatea.

Peste 707 de persoane au fost deja reținute în 31 de orașe, arată sursa citată, care precizează că este posibil ca la fiecare secție de poliție să existe mai mulți deținuți decât cei care figurează pe listele publicate.

Au fost reţinuţi cel puţin 352 de oameni în Moscova, iar în Sankt-Petersburg au fost reţinute cel puțin 133 de persoane.

Preşedintele rus Vladimir Putin a promulgat sâmbătă o lege prin care soldații ruși care dezertează, refuză să lupte în perioada de mobilizare, nu se supun ordinelor sau se predau inamicului riscă 10 ani de închisoare. 

La o zi după mobilizarea anunţată de Putin, ruşii au ieşit în stradă să protesteze, iar peste 1.300 de oameni au fost reținuți în 40 de orașe.

Străinii ce luptă în armata rusă vor putea obține mai ușor cetățenia Federației Ruse. Legea a fost semnată de Putin

Președintele rus Vladimir Putin a semnat sâmbătă o lege care le va facilita străinilor angajați în armata Rusiei obținerea cetățeniei, informează CNN.

Un soldat rus și-a ucis opt colegi de armată la o bază militară din Siberia  | JurnalTV.md

Potrivit acestei legi, publicate sâmbătă pe portalul de informații juridice (monitorul oficial rus, n.r.), străinii care servesc în armata rusă pot acum să solicite cetățenia fără a mai prezenta un permis de ședere, așa cum era necesar anterior.

Concret, străinii care au semnat un contract cu Forțele armate ruse pentru cel puțin un an vor fi eligibili pentru această procedură, potrivit amendamentelor aduse legii privind „Cetățenia Federației Ruse”.

Lera Kudryavtseva spune că s-a infectat cu noul Coronavirus de la fiica ei, în vârstă de 2 ani
Articolul anterior
Momente emoționante! Actrița Meryem Uzerli a născut o fetiță și a arătat-o la sânul ei
Articolul următor