„Te iubim incredibil de mult!”. Victoria Beckham și-a felicitat public viitoarea noră

Victoria Beckham a felicitat-o ​​public pe Nicola Peltz, mireasa fiului ei. Vedeta a demonstrat astfel că este mulțumită de alegerea fiului ei Brooklyn, în vârstă de 21 de ani, care s-a logodit cu actrița de 26 de ani.

Victoria Beckham se pregătește să devină soacră, pentru ea fiind foarte important ca viitoarea sa noră să se simtă ca un membru cu drepturi depline al familiei Beckham, chiar înainte de nuntă. Prin urmare, Victoria a decis să o felicite public pe Nicola Peltz, de ziua ei de naștere.

Fosta solistă a ,,Spice Girls” a publicat o fotografie din vacanța în Italia. Vara trecută, ea, soțul și copiii ei au sărbătorit logodna lui Brooklyn și Nikola în regiunea Apulia. În imagine, tinerii îndrăgostiți s-au pozat cu Victoria și David, demonstrând o relație deosebită de familie.

„La mulți ani, Nikola! Te iubim incredibil de mult! Te sărutăm!”, a scris Victoria Beckham.

Tânăra a fost emoționată de acest gest. Înaintea ei, niciuna dintre fetele lui Brooklyn nu primise o felicitare publică de la mama sa.

„Vă iubesc pe toți mai mult decât vă imaginați!”, a răspuns actrița entuziasmată.

Brooklyn, în cinstea aniversării a 26 de ani a lui Nikola, a publicat un videoclip romantic cu o selecție a fotografiilor lor preferate.

,,La multi ani, baby, nu pot să exprim cât de mult te iubesc. Mă faci să fiu mai bun și cu tine sunt cel mai fericit om din lume! Sunt atât de norocos, pentru că îmi voi petrece restul vieții alături de tine și vom crea împreună multe amintiri minunate. Sper să ai cea mai bună zi, o meriți! Te iubesc!”, a scris viitorul mire, pe pagina sa de Instagram.

Lera Kudryavtseva spune că s-a infectat cu noul Coronavirus de la fiica ei, în vârstă de 2 ani
Articolul anterior
Momente emoționante! Actrița Meryem Uzerli a născut o fetiță și a arătat-o la sânul ei
Articolul următor
Alte articole interesante