Te trec fiorii. Un bărbat din Turcia și-a împins în prăpastie soția însărcinată, ca să încaseze banii pe asigurarea ei de viață

Un bărbat din Turcia este acuzat că și-a împins soția gravidă într-o prăpastie, ca să încaseze banii pe asigurarea de viață. Femeia a murit după ce a căzut în râpă de la o înălțime de peste 300 de metri.

Incidentul a avut loc în iunie 2018. Hakan Aysal, în vârstă de 40 de ani, ar fi ucis-o pe soția sa Semra, în vârstă de 32 de ani, în timp ce se aflau în vacanță în sud-estul Turciei, la Mugla, potrivit Daily Star.

Femeia care era gravidă în șapte luni a murit instant.

Potrivit procurorilor, bărbatul și-a împins împins soția în prăpastie ca să încaseze banii de asigurarea de viață a femeii, în valoare de 400.000 de lire turcești, adică peste 47.000 de euro.

Anchetatorii spun că acesta este motivul pentru care cei doi au și urcat în vârful unei stânci. Au stat acolo timp de trei ore, în care și-au făcut mai multe fotografii. S-a dovedit însă că bărbatul doar aștepta să nu mai fie nimeni în jur, ca să o poată împinge în prăpastie pe soția sa.

Imediat după ce a comis crima, Hakan s-a dus să încaseze banii, însă cererea i-a fost respinsă după ce au apărut informații că polițiștii au demarat o investigație.

Tribunalul Fethiye a decis ca acesta să fie arestat preventiv pentru crimă cu premeditare.

„Când am fost la Institutul de Medicină Legală ca să ridicăm cadavrul, Hakan a stat în mașină. Eu și familia mea eram distruși, dar Hakan nici nu părea trist. Sora mea a refuzat mereu să facă împrumuturi. Dar, după ce a murit, am aflat că Hakan a luat trei împrumuturi în numele ei”, a declarat fratele femeii.

sursa: www.stirileprotv.ro

Ambulanță implicată într-un accident grav. O pacientă Covid-19 a decedat
Articolul anterior
Prințesa Latifa, fiica emirului Dubaiului, susține că este ținută ostatică de tatăl ei. Tânăra se teme că va sta în închisoare toată viața ei
Articolul următor
Alte articole interesante