Telenovela Shakira-Gerard Pique, un nou episod greu de crezut: cum a descoperit artista că Pique o înșela! Greșeala amantei iubitului ei

După ce Shakira a lansat pe piață ultima melodie, în care poveșteste practic cum a ajuns să afle că Gerard Pique o înșală cu altă femeie, a ieșit la iveală și ce l-a dat până la urmă de gol pe fostul star al Barcelonei, scrie wowbiz.ro.

Telenovela Shakira-Gerard Pique vine cu un nou episod greu de crezut de fanii celor două staruri.

Shakira a început ”războiul” cu Gerard Pique  de anul trecut, din primăvară

Toată tirada Shakirei la adresa lui Pique a început odată cu lansarea piesei „Te felicito”, din luna aprilie a anului trecut. Melodia era dedicată problemelor din relația cu fostul star al Barcelonei și a felului în care acesta a trădat-o cu Clara Chia Marti, o femeie cu 22 de ani maitânără decât ea! Mai mult, în clip, artista le-a arătat tuturor că știe toate detale amantlâcului, derulat chiar sub ochii ei. Iar ca tacâmul să fie complet și situația detaliată, a lăsat să se înțeleagă cum a aflat de pasul greșit al iubitului său. Astfel, într-unul din cadre, Shakira deschide frigiderul, unde găsește capul lui Rauw Alejandro, artistul alături de care a realizat piesa.

Prin această scenă, Shakira ar fi dorit să ilustreze modul în care a aflat adevărul, și anume…o persoană străină care lua ce era al ei.

Shakira și-a dat seama că a fost înșelată de Gerard Pique! Totul a pornit de la un… borcan cu gem

Cei de la Show News Today au scris că Shakira și-ar fi dat seama că ar putea fi înșelată de Pique după ce a fost surprinsă să observe, absolut întâmplător, că altcineva a mâncat din borcanul ei de gem din frigider, știind că nici Pique, nici copiii nu se atingeau în mod normal de acest produs. După investigații, artista a realizat că o persoană venea în vila ei, fără să știe, și avea o relație mai mult decât familiară cu Gerard, concret, se simțea ca acasă, și îi mânca și din produsele alimentare.

Apoi, în cea mai recentă piesă lansată, Shakira are o trimitere tot la faza frigiderului și a borcanului de gem, care poate confirma suspiciunea lansată antrerior de sursa citată, întrucât unele versuri sună cam așa… „Mestecă și înghite, înghite și mestecă”.

Shakira s-a îmbogățit după melodiile scoase cu infidelitatea lui Gerard Pique

Dacă în piesele ”Monotonia” și ”Te Felicito”, ambele scose după despărțirea de fosta vedetă a Barcelonei, Shakira a făcut referiri subtile la Pique, în versurile melodiei ”BZRP- Sesiunea 53”, cântăreața din Columbia l-a atacat fără milă pe Gerard și pe Clara Chia Marti, parcă pentru a se elibera cumva de tensiunile acumulate într-un an plin de dezamăgiri, dar și de nervii pe care i-a avut în clipa în care a văzut un video din 2020, în care ex-partenerul ei de viață era cu amanta în propria casă!!!

La o săptămână de la apariție, melodia lansată de Shakira a adunat peste 150 de milioane de vizualizări doar pe YouTube și, cum era firesc, conturile Shakirei s-au rotunjit serios.

De atfel, ziarele spaniole au făcut un calcul, iar în urma ultimelor trei piese lansate, toate cu țintă directă la Gerard Piquet și amanta lui Clara Chia Marti, artista a încasat peste 21 de milioane de euro, iar veniturile sunt în creștere.

Criză de bucătari în grădinițele din Chișinău: O directoare gătește bucate pentru copii

Grădinițele din Capitală se confruntă cu o lipsă acută de angajați în bucătării. Cel puțin 80 de funcții sunt vacante în acest moment, iar la unele instituții lucrează și câte o singură persoană, scie tv8.md

Gradinita Paradisul Prichindeilor - bucatarie

Pentru ca mesele copiilor să fie servite la timp, la grădinița numărul 56 din Capitală și directoarea îmbracă uneori șorțul de bucătar. Managerii instituțiilor preșcolare spun că tinerii bucătari nu vor să lucreze în grădinițe din cauza salariului prea mic.

„Nu-i așa de greu. Pur și simplu la prima vedere îți pare că nu o să reușesc. Dar de fapt reușești, dacă îți programezi. Ce trebuie mai repede, pui mai înainte. Așa se face. Mie de-o pildă îmi este ușor deja”.

O doamnă are vârsta de 72 de ani și este singura bucătăreasă de la grădinița cu numărul 56 din sectorul Râșcani, unde sunt înscriși aproximativ 100 de copii. 

Din experiența sa de peste 34 de ani în cantina grădiniței spune că, de fapt, doar la prima vedere munca pare grea. 

Cu timpul te obișnuiești cu volumul mare de lucru. Femeia abia așteaptă să mai vină și angajați tineri. La fel, ca și directoarea instituției care este și ea de ajutor la bucătărie.

„Și de mine, și de magazineră, și de asistenta medicală. Cine vine primul, acela pune pestelca și trece la bucătărie. Altfel nu ne descurcăm. Cu un singur bucătar funcționăm deja de opt ani, ne descurcăm foarte greu. Nu vin pentru că salariile nu sunt absolut motivante”, a declarat directoarea grădiniței nr. 56, Elena Rusu.

Situația este și mai complicată la grădinița cu numărul 174 din sectorul Centru, unde zilnic cu trei mese principale și două gustări trebuie să fie hrăniți peste 230 de copii. La bucătărie este doar o singură persoană, deși ar trebui să fie trei. Din luna noiembrie nu se mai găsesc oameni dornici de a lucra.

„Ținem cont și de faptul că el vine la muncă la ora șase dimineața. Lucru bucătarului este specific. El trebuie să vină dimineața, ca la ora 08:30 deja pe masa copilului să fie pregătit dejunul calitativ și gustos”, a menționat directoarea grădiniței nr.174, Ludmila Garștea.

Conform datelor pe care ni le-a oferit Direcția municipală de Educație, în prezent, grădinițele din Chișinău au nevoie de 39 de bucătari și ajutori de bucătar, dar și de 33 de persoane care să spele vesela. 

Cel mai mare deficit de bucătari se atestă în sectorul Râșcani. Urmat de sectoarele Ciocana și Buiucani, unde sunt vacante nouă locuri pentru gătit și circa 12 pentru spălat vasele. În sectorul Centru sunt libere 12 funcții. Situația este mai bună la Botanica, unde nu se ajung patru bucătari și cinci persoane la spălat vesela.

O altă parte a problemei este că 70 la sută din personalul deja angajat are vârsta mai mare 60 de ani, adică sunt pensionari. Șeful adjunct de la direcția Educație spune că problema principală este salariul mult prea mic, care nu atrage tineri din domeniu. Mai exact, un angajat la cantinele din grădinițe primește între 2200 și 3500 de lei pe lună.

„- Ca și soluție suplimentară ar fi un salariu mult mai mare pentru această categorie de angajați. În caz contrar în câțiva ani practic vom rămâne fără angajați în cadrul blocurilor alimentare.
 – Ați făcut astfel de solicitări la Guvern?
 – Noi am făcut solicitări de modificare a legii 270, care ne interzice să achităm din bugetul primăriei salarii suplimentare pentru angajați din blocurile alimentare”, a vorbit șeful adjunct direcția Educație, Andrei Păvăloi.

Păvăloi nu a putut să ne spună dacă a primit răspuns din partea autorităților centrale. Am cerut mai multe detalii de la Ministerul Educației, dar ni s-a spus că vor reveni mai târziu cu un comentariu. 

Adresarea PAS către Ceban: „Ion, nu pune mâna pe robinete și nu lipsi chișinăuienii de apă”

„Ion, nu pune mâna pe robinete și nu lipsi chișinăuienii de apă. În 3 ani de mandat Ion Ceban a băgat în datorii S.A. Apă-Canal și a dat-o în bară cu majorarea ilegală a tarifului pentru apă și canalizare, iar acum vrea să lipsească chișinăuienii de apă” este mesajul cu care se adresează partidul politic PAS către Ion Ceban.

De asemenea PAS îl învinuiește pe politician că a angajat în cadrul Întreprinderii „Apă-Canal”, persoane care îi sunt favorabile să fie în componenta acesteia „Ion Ceban și-a angajat nănașul și o persoană apropiată de la PSRM, fostul deputat Oleg Lipschi în funcție de director. Pentru a face ce vrea și pentru a nu fi monitorizată activitatea întreprinderii, acesta a scos din consiliul de administrare consilierii municipali PAS când au început a bate alarma despre ilegalitățile din întreprindere”, afirmă Dumitru Ivanov, consilier municipal PAS, conform zugo.md.

Amintim că, premier Energy a a anunțat pe data de 26 ianuarie ca urmează deconectarea instalațiilor de alimentare cu energie electrică ale SA „Apă-Canal Chișinău”. Motivul invocat a fost datoria în creștere, neachitată de întreprindere. Totuși, mai târziu, decizia a fost schimbată, ÎCS „Premier Energyˮ SRL anunțând că a decis amânarea deciziei până la data de 1 februarie 2023.

Nemulțumiți de cele întâmplate, partidul a postat vineri, 26 decembrie o declarație video:

Publicaţia online independentă Meduza, declarată „organizație indezirabilă” în Rusia

Autorităţile ruse au interzis joi de facto site-ul de ştiri Meduza prin clasificarea ca „organizaţie indezirabilă”, transmit Reuters şi AFP, citat de Agerpres.

Russia launches criminal probes on prominent Kremlin critics | PBS NewsHour

În urma deciziei anunţate de procuratura generală a Rusiei, este interzisă funcţionarea pe teritoriul ţării a site-ului gestionat din Letonia. Jurnaliştii care scriu pentru Meduza pot fi condamnaţi la pedepse cu închisoarea de până la patru ani, iar organizatorii – până la şase ani. Cetăţenilor ruşi le este interzis să colaboreze cu publicaţia sau cu jurnaliştii acesteia.

Procuratura a explicat că activitatea site-ului „reprezintă o ameninţare la adresa ordinii constituţionale şi a securităţii Rusiei„.

Meduza, lansată ca publicaţie în limba rusă în martie 2014 în Letonia, pentru a evita cenzura din Rusia, fusese deja clasificată ca „agent străin” de ministerul justiţiei de la Moscova încă din aprilie 2021.

La scurt timp după ce armata rusă a invadat Ucraina, în februarie anul trecut, parlamentul Rusiei a adoptat legi care pedepsesc cu închisoarea „discreditarea” armatei şi răspândirea de „informaţii intenţionat false” despre aceasta; maximele prevăzute sunt de cinci ani de detenţie pentru prima infracţiune, respectiv 15 pentru cea de-a doua.

Kremlinul duce însă de mai mulţi ani o campanie de reprimare a presei independente şi de blocare a accesului ruşilor la informaţii din media neagreate. Ceea ce s-a întâmplat după începutul războiului a fost doar o escaladare a acestei tendinţe, apreciază Reuters.

Printre cele peste 50 de organizaţii care se află în prezent pe lista celor „indezirabile” mai figurează şi alte publicaţii de investigaţie, cum ar fi iStories, Proekt sau Bellingcat – aceasta din urmă, cu sediul în Olanda.

Evgheni Prigojin, şeful grupării de mercenari Wagner, a cerut interzicerea site-ului Meduza prin această procedură încă din iulie anul trecut.

Meduza nu a reacţionat deocamdată la interdicţie, însă unele personalităţi din opoziţie au criticat deja în mediile sociale decizia autorităţilor. Ruslan Şaveddinov, aliat al disidentului Aleksei Navalnîi, a scris pe Twitter că „organizaţie indezirabilă este mâna de oameni care au acaparat puterea în Rusia„.

Renato Usatîi revine în politică. Fostul primar de Bălți anunță un restart al partidului pe care-l conduce
Articolul anterior
Maia Sandu a avut o discuție cu premierul elen Kyriakos Mitsotakis
Articolul următor