Temperaturi în scădere și ploi cu descărcări electrice

Astăzi, vremea va fi determinată de influența unei zone de aer cu presiunea atmosferică normală. Cerul va fi variabil, izolat vor cădea ploi cu descărcări electrice. Vântul va sufla din nord-vest, slab la moderat.
Vremea-10

La Briceni şi Soroca se vor înregistra 22 de grade Celsius, iar la Bălţi şi Orhei va fi cu un grad mai mult. La Chişinău şi Tiraspol sunt prognozate 25 de grade Celsius, iar la Leova – 26 de grade. La Comrat mercurul din termometre va urca până la 27 de grade Celsius, iar la Cahul va fi cu un grad mai puţin.

În următoarele zile, vremea va fi însorită. Marţi, în Capitală, maximele termice vor indica, ziua, până la 26 de grade Celsius, iar noaptea vor fi până la 17 grade.

Vremea pe litoral va fi variabilă. La Constanţa şi Odesa se vor înregistra 27 de grade, în timp ce la Budva termometrele vor indica 30 de grade. La Varna sunt prognozate 29 de grade. La Barcelona va fi un pic mai răcoare, iar mercurul din termometre va urca până la 27 de grade.

În staţiunea Antalya din Turcia sunt prognozate până la 36 de grade Celsius, iar la Nisa se vor înregistra maxime de 37 de grade. La Salonic sunt aşteptate 29 de grade, iar pe litoralul egiptean sunt anunţate maxime de 40 de grade Celsius.

Nunta anului în imagini. Messi și Antonella au atras toate privirile
Articolul anterior
Veronica Ghimp, despre primul an de viață al fiicei sale, Eva
Articolul următor
Alte articole interesante