„Tentativa” de sinucidere a Nadiei Comăneci! Adevăr sau minciună

nadia-front_ac55e33cba_01_8549d00468Nadia Comăneci

separator
  a fost inclusă de curând pe o listă a celebrităţilor din toată lumea care au vrut sau chiar au încercat să se sinucidă. Iar zilele acestea fratele fostei sportive a  făcut mărturisiri despre acel episod şocant.

Portalul brazilian Ofuxico susţinea zilele trecute că Nadia Comăneci a vrut să se sinucidă, după ce părinţii săi au divorţat, în 1978.

Fratele fostei mari sportive, Adrian Comăneci, a făcut mărturisiri despre acest incident, afirmând că acesta a fost unul copilăresc, care nu ar avea nicio legătură cu divorţul părinţilor. „Ceea ce au scris brazilienii nu are nicio legătură cu adevărul. Nu-mi place să vorbesc despre Nadia, dar pot să vă povestesc că, pe vremea când era gimnastă, a vrut să scape, la un moment dat, de regimul din cantonamentul naţionalei de gimnastică, unul cazon şi extrem de sever. Ştiu că, într-una din zile, a băut două linguri de dero ca să scape de antrenamentele din acea zi. Sigur, i s-a făcut rău, lumea s-a speriat, dar până la urmă totul a fost bine. A fost un gest copilăresc, ceva în genul elevilor care mâncau cretă ca să facă temperatură şi să scape de la ore. Asta am făcut şi eu pe vremea când eram în clasa a cincea”, a delarat Adrian Comăneci, potrivit Ring.

Konstantin Habenski a apărut cu noua sa iubită!
Articolul anterior
Iată cum se alimentează cel mai cotat compozitor autohton!
Articolul următor
Alte articole interesante