Timp de 35 de ani s-au îmbrăcat la fel! Foto

7Nancy şi Donald Featherstone sunt împreună de 35 de ani şi

separator
în tot acest timp poartă haine la fel. Totul a pornit de la vestimentaţia sobră pe care bărbatul o purta înainte ca cei doi să se căsătorească.

„Când l-am cunoscut pe Donald se îmbrăca doar la costum. Pentru a-l scăpa de acest chin, mai ales în timpul zilelor fierbinţi de vară, i-am cusut o cămaşă cu mânecă scurtă pe care ştiam că o va purta, pentru a nu-mi răni sentimentele. După ce i-am făcut cămaşa, m-am gândit să-mi fac şi eu una la fel pentru a ne asorta”, a declarat Nancy, care a explicat că de acolo a început povestea hainelor similar, care ţine de 35 de ani.

La început, cei doi soţi se asortau doar în weekend, însă, la scurt timp, au început să se îmbrace la fel de fiecare dată când ieşeau din casă.

„Avem personalităţi puternice fiecare, iar faptul că purtăm haine la fel nu ne afectează în niciun fel. În schimb, când mă îmbrac la fel ca Donald mă simt mai apropiată de el. Ne asortăm de atâta timp încât mi s-ar părea nefiresc să nu o mai facem”, a mai povestit Nancy pentru cotidianul Guardian.

12 3 4 5
6

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, divorţează! Video
Articolul anterior
Video superb! Au facut istorie la “Ucrainienii au Talent”
Articolul următor