Tina Karol, mamă singură după ce și-a pierdut soțul din cauza cancerului

Tina Karol este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite artiste din Ucraina. Femeia cu o voce aleasă și un zâmbet cuceritor a trecut însă prin momente grele, atunci când și-a pierdut soțul răpus de o boală cruntă, în urmă cu 7 ani. În cadrul unei emisiuni televizate, artista a făcut câteva dezvăluiri privind viața ei, despre care obișnuiește să vorbească foarte rar.

separator

La doar 28 de ani, Tina Karol a rămas singură, cu fiul ei, de numai patru ani. În cadrul emisiunii ,,Зірковий шлях, „Кава з перцем”, de la un post de televiziune din Ucraina, artista a recunoscut că nu i-a fost ușor, iar cel care a ajutat-o să depășească momentele dureroase a fost chiar fiul ei, Veniamin, acum în vârstă de 11 ani.

Tina Karol a fost marcată de o tragedie mare, în 2013, după ce iubitul ei soț și producătorul Evgheny Ogir a murit de cancer de stomac, iar artista a fost multă vreme inconsolabilă. Munca ei și fiul ei au ajutat-o ​în cele din urmă să nu cadă într-o depresie prelungită.

În cadrul emisiunii, vedeta a povestit ce calități ar trebui să aibă un bărbat care pretinde la inima ei.

,,Trebuie să fie nobil. Doar să fie bărbat. De fapt, nu trebuie făcut nimic. Când încerci să obții ceva spunându-ți „vreau, vreau”, nu iese nimic din asta. Când încetezi nu numai să-l vrei, ci îl tratezi cu așteptare și dragoste, ți se va întâmpla cu siguranță. Bărbatul, ei bine … Trebuie să fie independent. Acest lucru este o așa raritate”, spune artista.

Maestrul Nicolae Botgros pune capăt zvonurilor despre viața sa privată: ,,Nu a existat o separare de soția mea, Lidia Bejenaru”
Articolul anterior
Orașul Geneva introduce un nou salariu minim, cel mai mare din lume
Articolul următor
Alte articole interesante