Tina Turner și-a vândut catalogul muzical cu peste 50 de milioane de dolari

Tina Turner, 81 de ani, și-a vândut recent catalogul muzical cu peste 50 de milioane de dolari companiei de editare muzicală BMG. Compania a cumpărat și drepturile asupra numelui și imaginii ei pentru viitoarele contracte de sponzorizare și comercializare. Tina a anunțat că s-a pensionat definitiv.

Legendara artistă și-a luat adio de la viața publică. Trăiește liniștită cu soțul ei, Erwin Bach, după ce s-a luptat cu cancerul, a suferit o congestie cerebrală și un transplant de rinichi.

Tina este căsătorită cu Erwin Bach, de 65 de ani, al doilea soț al său, care i-a adus fericirea.

tina turner and erwin bach in 2018

Ei au făcut o călătorie de adio în SUA la premiera show-ului de pe Broadway, ”The Tina Turner Story”. Vedeta spune că a făcut o călătorie ca să-și ia la revedere de la americanii săi.

Show-ul și documentarul sunt încheierea carierei sale. În documentar, se spune că s-a născut sub numele Anna Mae Bullock și a avut parte de o copilărie în sărăcie, în Nutbush, Tennessee, SUA.

Părinții au abadonat-o, mama nu a plăcut-o. Chiar și când a devenit vedetă, ea a fost rece și neiubitoare cu fiica sa celebră. Cu toate acestea, Tina i-a cumpărat o casă și i-a oferit tot ce a dorit.

sursa: www.click.ro

Moldova a depășit cota de 15 mii de tone la exportul prunelor în Uniunea Europeană
Articolul anterior
Cel mai mare producător de dulciuri din țară a scumpit bomboanele cu circa 20 la sută
Articolul următor
Alte articole interesante