Tineri drogați într-un apartament din Capitală. Locătarii au chemat poliția

Locătarii unui bloc de pe strada Mircea cel Bătrân, sectorul Ciocana, au sunat la 112 și au declarat că într-un apartament se află persoane agresive și posibil consumă droguri.

separator

Polițiștii imediat s-au deplasat pe adresa sus indicată unde în locuință au depistat un bărbat în vârstă de 31 de ani care locuieste în apartamentul dat și o tânără de 20 de ani care se afla în ospeție, vizual ambii se aflau sub influența substanților psihotrope. La fața locului a fost solicitată grupa operativă a inspectoratului pentru documentare.

La fața locului,  forțele de ordine au depistat un aparat confecţionat artizanal destinat consumului de substanţe narcotice, un pachet cu masă vegetală vegetală fărămițată cu miros specific.

În acest context probele depistate de către forțele de ordine au fost ridicate, sigilate şi expediate Centrului criminalistic şi expertize-judiciare al IGP pentru a fi efectuate expertizele specializate.

În dependenţă de rezultatele acestora, în privința bărbatului va fi inițiată cauză penală pentru Circulaţia ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogii acestora care conform legislației se pedepsește cu amendă în mărime de la 20 000 la 35 000 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de până la 150 de ore, sau cu închisoare de până la 1 an. Iar tânăra urmează să fie sacționată contravențional pentru consumul de droguri cu amendă de la 600 la 1 500 de lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de până la 72 de ore.

Piața cu suvenire din scuarul Mihai Eminescu va fi mutată
Articolul anterior
Germania a oferit ajutor în valoare de circa 1 milion de lei pentru medicii moldoveni
Articolul următor
Alte articole interesante