Tinerii de la Școala internat din Strășeni și-au primit ținutele pentru Balul de absolvire! Mulțumiri tuturor pentru donații

După ce am lansat apelul din partea proiectului ,,Balul Fericirii”, mii de oameni din țară și de peste hotare și-au manifestat receptivitatea și i-au ajutat, cu toată inima, pe tinerii din școlile internat din Moldova care, anul acesta, absolvesc instituțiile. Mii de oameni s-au mobilizat pentru a aduce un zâmbet și o rază de soare în inimile acestor copii lipsiți de privilegii și văduviți de dragostea părintească, dar neuitați de către cei cu suflet mare.

separator

Grație oamenilor care au făcut donații, fetele și băieții absolvenți au primit astăzi în dar costumele și rochiile elegante, cu mari emoții, dar și lacrimi de bucurie.

,,Tinerii de la Școala-internat din Strășeni sunt gata, grație ajutorului vostru al tuturor, pentru Balul de Absolvire!”, anunță organizatoarele proiectului ,,Balul Fericirii”, pe pagina de facebook

Ținem să menționăm că, potrivit organizatoarelor proiectului ,,Balul Fericirii”, oameni din toate colțurile Europei au binevoit să le ofere un ajutor copiilor: ,,Albinuțele noastre au primit colete din toată Europa: ROMÂNIA: PIATRA NEAMȚ, BUCUREȘTI; ITALIA; FRANTA ; BELGIA 🙏. Vă mulțumim din suflet pentru acest gest extraordinar ❤️ OMENIA ne unește ❤️ #balulfericirii”.

Rezultatele proiectului au depășit cu mult așteptările: ,,în total au fost recepționate circa 700 de rochii, 100 de costume bărbătești și încălțăminte suficientă pentru toți absolvenții care au nevoie de ajutor”, comunică Anastasia Sturza, una dintre cele cinci inițiatoare ale proiectului ,,Balul Fericirii”.

Un mesaj emoționant, din partea unei doamne, a fost gasit într-unul dintre colete: ,,Dragă domnișoară, să ai o seară sclipitoare! Cu drag, o domnișoară și eu cândva”.

Reprezentanții de la AO CONCORDIA, CCF/(Copii,Comunitate,Familie) și Direcțiile de învățămînt de la Ștefan Vodă și Călărași au distribuit o parte din hainele de seară colectate adolescenților din familiile social vulnerabile din localitățile lor.

De asemenea, organizatoarele proiectului au mers la școlile-internat din Cărpineni, Strășeni și Ceadâr-Lunga și le-au oferit vestimentația elevilor absolvenți. Totodată, responsabilii Direcției Municipale Educație din Chișinău vor identifica elevii care au nevoie de ajutor pentru balul de absolvire, așa încât să poată beneficia de bunurile recepționate. Mari mulțumiri tuturor oamenilor care au donat în cadrul campaniei ,,Balul Fericirii”!

Pippa Middleton a dezvăluit cum se menține în formă în timpul sarcinii
Articolul anterior
Suma fabuloasă pe care a câştigat-o Simona Halep la Roland Garros
Articolul următor
Alte articole interesante