Ţinută de mare divă! Uite-o pe Rihanna cum a defilat DOAR ÎN SUTIEN pe străzile din St. Tropez!

Că marile vedete au un mod excentric de a-şi arăta „superioritatea”, este un lucru bine ştiut, însă Rihanna a sfidat orice regulă de bun simţ în materie de vestimentaţie defilând în sutien prin staţiunea Saint Tropez.

separator

Ca o divă ce se respectă, Rihanna a crezut că ea poate da tonul în modă, afişându-se într-o ţinută sumară pe străzile staţiunii de lux. Faptul că la mare ţinuta nu mai suportă atâtea rigori este de acceptat, însă cântăreaţa a încălcat orice regulă a bunului simţ vestimentar.

Purtând o fustă de vară, albă, croşetată şi o pereche de sandale aurii, foarte la modă în această vară, Rihanna a dat chix în partea de sus, unde a purtat doar un sutien de plajă. Şi nu poate să i se găsească vreo scuză, de exemplu graba, pentru că ţinuta artistei era bogat accesorizată, în bijuterii, semn că a avut timp să se studieze în oglindă.

Apariţia Rihannei pe străzile din St. Tropez, unde oamenii sunt obişnuiţi să vadă celebrităţi internaţionale la tot pasul, nu a impresionat pe nimeni, dimpotrivă, nu au fost puţini cei care au râs de ea.


Dându-şi seama, probabil de penibilitatea situaţiei, Rihanna a intrat într-un magazin şi paparazzi au surprins-o probând o cămaşă, la care, în cele din urmă a renunţat. Căci, diva-i divă până moare…

Sursa:  http://www.libertatea.ro/

 

Cea mai EMOȚIONANTĂ imagine din secolul ăsta! ÎNGHEȚI de emoție în fața unui spectacol MONSTRUOS! Faza care a lăsat în lacrimi milioane de oameni!
Articolul anterior
Cauți vacanță la preț bun? Ofertele LASTE MINUTE sunt soluția perfectă!
Articolul următor
Alte articole interesante