Țipete și bătaie la Bălți: trei tineri, vizibil drogaţi, s-au luat la pumni ziua în amiaza mare

Un conflict cu țipete și împărţeală de pumni pe o stradă din municipiul Bălți, a dat bătăi mari de cap locatarilor. Un grup de tineri, vizibil sub influența substanțelor narcotice, s-au luat la bătaie chiar în curtea unui bloc de locuit de pe strada Strii, ziua în amiaza mare.

Imaginile de la locul faptei au fost făcute și publicate pe o rețea de socializare de către o localnică, care în acel moment trecea prin curte cu copiii săi minori, scrie echipa.md.

Din video se vede cum o femeie încearcă să-i despartă și să-i calmeze pe indivizi. Între timp, la fața locului au intervenit două echipaje de poliție și o ambulanță. Unul dintre tineri, a fost pus la pământ pentru comportament agresiv, iar după, toți trei au fost urcați în autospeciala medicilor și duși la spital.

Din spusele unui martor ocular, indivizii din video sunt trei frați, utilizatori de droguri și că nu este prima dată când aceștia sunt în așa stare și se iau la bătaie. Însă, poliția a comunicat că în momentul reținerii, tinerii erau în stare de ebrietate avansată. Alte circumstanțe se stabilesc.

248 de servicii online vor fi disponibile pe noua versiune a portalului electronic Servicii Publice care a fost lansată
Articolul anterior
Portar de 88 de ani la o echipă de fotbal. Bărbatul este îngrijorat că în ultima vreme a devenit „cam lent”
Articolul următor